ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Επίσημα νέο μέλος του Δ.Σ. ο Βαγγέλης Χρυσοχόος

Νέο μέλος απέκτησε σήμερα μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο να μπαίνει και επίσημα στη διοίκηση.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Επίσημα νέο μέλος του Δ.Σ. ο Βαγγέλης Χρυσοχόος

Νέο μέλος απέκτησε σήμερα μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο να μπαίνει και επίσημα στη διοίκηση.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, η σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έβγαζε είδηση… που δεν θα ήταν άλλη από την διεύρυνση του διοικητικού της συμβουλίου!

Συζητιόταν έντονα και πλέον αποτελεί γεγονός δεδομένου πως εκλέχθηκε ομόφωνα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση η προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ.

Από τον Ιανουάριου του 2021, ο κ. Χρυσοχόος έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εννιαμελές πλέον το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου, δεδομένου πως ήδη απαρτίζεται από τους Ιβάν και Γιώργη Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Τρύφωνα Κούκιο, Κυριάκο Κυριάκο και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Μιλώντας για την ενίσχυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για έναν ικανότατο συνεργάτη και επαγγελματία, ο οποίος έχει δώσει ήδη ένα πρώτο στίγμα της δουλειάς σε αυτό το τρίμηνο της παρουσίας του στον Δικέφαλο: «Ο κ.Χρυσοχόος είναι ένας ικανότατος άνθρωπος και συνεργάτης, κάτι που έχει φανεί άμεσα από τα δείγματα δουλειάς του μετά από τρεις μήνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ: Ψάχνουν τη συναίνεση με Βαρέλα για να γλιτώσουν το… χαρτί της αποζημίωσης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Επίσημα νέο μέλος του Δ.Σ. ο Βαγγέλης Χρυσοχόος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.