ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2 – 1oς όμιλος: Χωρίς απώλειες Βέροια και ΑΕΛ – Αποτελέσματα – Βαθμολογία (highlights)

Βέροια και ΑΕΛ νίκησαν Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπό Αριδαίας με την πρωτοπόρο ομάδα της Ημαθίας να διατηρείται στο +6 από τους Θεσσαλούς. Μόνο η Καβάλα νίκησε από τους ουραγούς!

Super League 2 - 1oς όμιλος: Με νίκες συνέχισαν Βέροια και ΑΕΛ με την διαφορά των έξι βαθμών άναμεσα στις δύο ομάδες να παραμένει.
Super League 2 - 1oς όμιλος: Με νίκες συνέχισαν Βέροια και ΑΕΛ με την διαφορά των έξι βαθμών άναμεσα στις δύο ομάδες να παραμένει.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Super League 2 – 1oς όμιλος: Με νίκες συνέχισαν Βέροια και ΑΕΛ με την διαφορά των έξι βαθμών άναμεσα στις δύο ομάδες να παραμένει.

Αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή του 1ου ομίλου της Super League 2. Η πρωτοπόρος Βέροια με ένα γκολ από τα… αποδυτήρια (36”) του Γιακουμάκη – στο πιο γρήγορο τέρμα του φετινού πρωταθλήματος και ένα στις καθυστερήσεις του Μπλέτσα, κέρδισε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛ επικρατούσε 2-1 του Αλμωπού Αριδαίας, στο Αλκαζάρ. Κούστα στο 9′ και Θανάσης Παπαγεωργίου στο 14′ τα δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων, ο Τριανταφυλλάκης μείωσε στο 74′ για την ομάδα της Αριδαίας.




Από πολύ νωρίς καθάρισε το ματς στα Τρίκαλα και η Νίκη Βόλου. 3-0 τον υποβιβασμένο πλέον ΑΟΤ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με τα γκολ του Παναγιωτίδη (4′), Κουσκουνά (10′) και Βασιλείου (83′).

Στα παιχνίδια που εμπλέκονται ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, η Καβάλα ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, αφού ήταν και η μοναδική που κέρδισε. Διπλό μέσα στην Φιλιππούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (0-1) για τους «Αργοναύτες» που το παλεύουν.
Ο προτελευταίος και όπως δείχνουν τα πράγματα επίσης καταδικασμένος Ολυμπιακός Βόλου, ηττήτθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις (1-2) από τον ΠΑΟΚ Β΄, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 51′.

Ήττα για τον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο (2-4) από τον Ηρακλή, με τους Κατερινιώτες να βρίσκονται πλέον στο +2 από  Πανσερραϊκό, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με την Ξάνθη εντός έδρας.

Super League 2 – 1oς όμιλος-Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Β’ – Θέσπρωτος 4-0

ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Βέροια – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Ηρακλής – Πιερικός 4-2

Πανσερραϊκός – Ξάνθη 0-0

Απόλλων Λάρισας – Καβάλα 0-1

ΑΕΛ – Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 0-2

Ρεπό: Απόλλων Πόντου

Το πρόγραμμα της 31 αγωνιστικής

Τετάρτη 13/4 – 15.00

Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα

Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Λάρισας

Καβάλα – Ολυμπιακός Β’

Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός

Ξάνθη – ΠΟΤ Ηρακλής

Πιερικός – Βέροια

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου

Πέμπτη 14/4 – 15.00

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ

Ρεπό: ΠΑΟΚ Β’

Βαθμολογία

Αθλητικές ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Για ποιο λόγο ο Γιοβάνοβιτς είναι ακόμα στο περίμενε για το μέλλον του – Τι περιμένει ο Αλαφούζος

Formula 1: Νέο πάρτι της Ferrari!

Τερματοφύλακας στην Ιταλία σκόραρε από τα 90 μέτρα και χάρισε την άνοδο στην ομάδα του (vid)

Exit mobile version