×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Έσκασαν» οι πρώτες προσφυγές στη Σπάρτη, σημάδια διάλυσης


Κώστας Λάππας

«Έσκασαν» οι πρώτες προσφυγές στη Σπάρτη, σημάδια διάλυσης


Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο λιγοστεύουν στη Σπάρτη. Το κλίμα στους Λάκωνες δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι προσφυγές αρχίζουν να σκάνε σαν… πυροτεχνήματα, με τους Ράντι και Γουόρντεν να είναι οι δύο πρώτοι που θα διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους μέσω της δικαστικής οδού.

Οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, δεν προτίθεται να συμμετέχουν ξανά σ’ αυτές και πλέον, κινούνται νομικά, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλει η διοίκηση.

Νομικά προτίθεται να κινηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, με τον Τσιμότζι να είναι ο επόμενος, μιας και συνεχίζει να απουσιάζει από τις προπονήσεις. Η εκδίκαση της προσφυγής του Ράντι θα γίνει τη Δευτέρα (16/4), με τους διοικούντες να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα οικονομικά προβλήματα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (13/4), πλην του Τζιμότζι, δεν συμμετείχαν οι Βοσνακίδης, Σανδραβέλης που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, ο τραυματίας Γιακουμής, οι Μπέλης, Μουζακίτης και ο γυμναστής Γιώργος Πολυμενέας.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras