SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β΄ – Απόλλων Λάρισας 3-0: Περίπατος για τους «ασπρόμαυρους»

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας

ΠΑΟΚ Β': Χατζηστραβός, Κούτσιας και Πανίδης υπέγραψαν την εύκολη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά
ΠΑΟΚ Β': Χατζηστραβός, Κούτσιας και Πανίδης υπέγραψαν την εύκολη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νίκη που τον ανέβασε θέσεις στη Super League 2, πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β΄, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Απόλλωνος Λάρισας (3-0).

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Πανίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με μια ασίστ και ένα γκολ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης εντυπωσιάζοντας καθόλη τη διάρκεια του 90λέπτου.

ΠΑΟΚ Β΄: Απλοποίησε τα πράγματα η αποβολή του Αστρά

Ωστόσο, ο Χατζηστραβός ήταν εκείνος, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο του Βορρά, με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή (32΄).

Στο 36΄, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους. Ο Κούτσιας έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον Αστρά και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνος βρήκε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα, το δεύτερο ημίχρονο πήγε όπως ήθελε ο ΠΑΟΚ Β΄. Μέσα σε εννιά λεπτά, «καθάρισε» τη νίκη. Αρχικά, ο Κούτσιας έκανε το 2-0 με κεφαλιά (67΄), έπειτα από σέντρα του Πανίδη.

Τέλος, στο 76΄, ο τελευταίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για τέταρτο γκολ, αλλά στο 82′ το σουτ του Τζίμα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Έτσι, με αυτό το 3-0, οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στην 9η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ξεπερνώντας Ηρακλή και Τρίκαλα.

ΠΑΟΚ Β΄: Μπουργκάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου (81′ Τζίμας), Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής (73′ Μελετίδης), Γρόσδης, Χατζηστραβός (73′ Σαλαμούρας), Τσαούσης (46′ Τάχατος), Κούτσιας, Γκορτεζιάνι (59′ Πανίδης)

Aπόλλων Λ.: Αστράς, Πετράκης (86′ Οικονομικός), Τιβόνε, Γιαννίτσης, Νούσιος (37′ Μάντζαρης),Καλούσης (62′ Ευθυμιάδης), Χατζής, Ναραμόκο, Σταμάτης, Βίγια, Κοζού (46′ Μπαλογιάννης).

Τα γκολ της αναμέτρησης:

 

 

Exit mobile version