SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ξεχωρίζει το ματς του ΠΑΟΚ Β

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League 2, έχει στο πρόγραμμα της για σήμερα έξι αγώνες. Με τον ΠΑΟΚ Β να παίζει με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Μακεδονικού στον πιο ενδιαφέρων.

H Super League 2 συνεχίζεται σήμερα με την διεξαγωγή έξι παιχνιδιών, από τα οποία και ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ Β - Πανσερραϊκός.
O ΠΑΟΚ Β ψάχνει την πρώτη του νίκη
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

H Super League 2 συνεχίζεται σήμερα με την διεξαγωγή έξι παιχνιδιών, από τα οποία και ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ Β – Πανσερραϊκός.

To σύνολο που καθοδηγεί ο Πάμπλο Γκαρσία μετά από την ήττα του από τον Ολυμπιακό Β με 3-1, Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β 3-1: «Κατηφόρα» και ανατροπή οι Πειραιώτες!, όπως είχε γράψει το Sportime για το παιχνίδι, θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη.

Στην προσπάθεια του αυτή, θα έχει μερικές απουσίες. εκτός αγώνα είναι οι Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους. Ακόμη, εκτός αποστολής έμειναν οι Λύρατζης, Κούτσιας και Τσιγγάρας που θα μπορούσαν να αγωνιστούν.

Αντίθετα είναι ξανά στη Β ομάδα ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός θα πάρει και σήμερα χρόνο συμμετοχής, για να ανεβάσει ρυθμούς, μετά από τoν σοβαρό τραυματισμό του, που το κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για μήνες.

Ο αγώνας που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού, θα έχει τηλεοπτική κάλυψη: Αυτό θα είναι το κανάλι της αναμέτρησης.

Super League 2 – 2η αγωνιστική

Το πρόγραμμα

Βόρειος όμιλος

15:00 ΠΑΟΚ Β΄ – Πανσερραϊκός (PAOK TV)

15:00 Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας

15:00 Νίκη Βόλου – Βέροια

Νότιος όμιλος

15:00 Καραϊσκάκης – Κηφισιά

15:00 Ζάκυνθος – Αιγάλεω

15:00 ΟΦ Ιεράπετρας – Καλλιθέα

Exit mobile version