×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

FIFA: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της για δωροδοκία!


    Sportime Team

FIFA: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της για δωροδοκία!


Χειροπέδες φόρεσε ο αντιπρόεδρος της FIFA και πρόεδρος της Αφρικανικής Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αχμάντ Αχμάντ, λόγω κατηγοριών για διαφθορά και αλλαγή χορηγικής σύμβασης το 2017!

Δεν πρόλαβε να… σβήσει ο ήχος των λεγομένων του επανεκλεγέντα προέδρου στη FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, περί επιτεύγματος απουσίας περιστατικών διαφθοράς και «έσκασε» μια.

Ύστερα από καταγγελίες για δωροδοκία συνελήφθη ένας από τους αντιπροέδρους της Διεθνούς Συνομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (CAF), Αχμάντ Αχμάντ.

Οι αρχές τον επισκέφτηκαν σε ξενοδοχείο του Παρισιού όπου διέμενε, λόγω της συμμετοχής του στο συνέδριο της FIFA, και του «φόρεσαν βραχιολάκια».

Τις καταγγελίες εναντίον του έκανε ο πρώην γ.γ. της CAF, Αμρ Φάχμι.

Ο πρόεδρος της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και γερουσιαστής στη Μαδαγασκάρη εγκαλείται για δόλια αλλαγή χορηγού. Με τη γαλλική εταιρία, «Tactical Steel» να αντικαθιστά τη γερμανική «Puma».

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Σε συνέντευξή του, υποστήριξε ότι:

«Είναι όλα ψέματα. Η Puma καθυστερούσε κι έπρεπε να βρούμε νέο χορηγό. Αντιλήφθηκα ότι υπήρχε διαφθορά κι αποφάσισα να επέμβω».

Ο 59χρονος αξιωματούχος, ο οποίος βρέθηκε στο Παρίσι εδώ και αρκετές τελευταίες ημέρες προκειμένου να λάβει μέρος στο ετήσιο συνέδριό της FIFA, φόρεσε χειροπέδες καθώς κατηγορείται για διαφθορά και δωροδοκία από τον πρώην γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας της οποίας ηγείται, Αμρ Φάχμι.

 


Τελευταία Νέα