Ινφαντίνο

Καμία διάθεση να ρισκάρει οτιδήποτε, επιτρέποντας άμεση επιστροφή των ομάδων στην ποδοσφαιρική δράση, δεν δείχνει ο Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον πρόεδρο της FIFA να τονίζει πως «η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», αναφερόμενος στην πανδημία του κορονοϊού. Σε ερώτηση για το πότε θα ξεκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο, απάντησε: «Είναι μια καλή ερώτηση αυτή. Η απάντηση είναι...

Καμία διάθεση να ρισκάρει οτιδήποτε, επιτρέποντας άμεση επιστροφή των ομάδων στην ποδοσφαιρική δράση, δεν δείχνει ο Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον πρόεδρο της FIFA να τονίζει πως «η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», αναφερόμενος στην πανδημία του κορονοϊού.

Σε ερώτηση για το πότε θα ξεκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο, απάντησε: «Είναι μια καλή ερώτηση αυτή. Η απάντηση είναι ότι η δημόσια υγεία αποτελεί προτεραιότητα. Η υγεία πρώτα. Όσο υπάρχει κίνδυνος, δεν θα παίξουμε ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal 200 εκ. ευρώ : Ο Σαββίδης πήρε το Πόρτο Καρράς!

Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις εξελίξεις. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για το πότε θα αγωνιστούν ξανά. Θα το κάνουμε όταν θα μας πουν οι δημόσιες Αρχές ότι μπορούμε να παίξουμε.

Τότε θα μπορέσουμε να παίξουμε ξανά και να ολοκληρώσουμε τις διοργανώσεις. Δεν γίνεται να θέσουμε ζωές σε κίνδυνο. Δεν αξίζει το ρίσκο».