×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βίτι: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο λόγω όσων έζησα στη Βέροια»


Κώστας Παπαδόπουλος

Βίτι: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο λόγω όσων έζησα στη Βέροια»


Στα μέρη μας τον είδαμε για μικρό χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Βέροια και αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα του ως παίκτης.

Ο Πάμπο Βίτι δεν άργησε τότε να έρθει σε ρήξη με τους διοικούντες. Επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Έτσι μετά την άδεια των Χριστουγέννων ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2005 με την Αργεντινή δεν επέστρεψε ποτέ.

Για όσα πέρασε στην Ημαθία ο Βίτι είπε σε ΜΜΕ της πατρίδας του: «Σταμάτησα κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια, αλλά και γιατί ήθελα να κάνω μια ανταρσία. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου στοίχισε ακριβά. Μία ημέρα μου τη… βίδωσε και δεν ήθελα να είμαι άλλο στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπόρεσα να διαπραγματευτώ για να γυρίσω στην Αργεντινή, έκανα ανταρσία και σταμάτησα. Είχα μιλήσει με την Τίγκρε και είχα συμφωνήσει μαζί της, έθεσα την κατάσταση ως έχει στην ελληνική ομάδα, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα. Δεν θέλησαν να διαπραγματευτούν. Μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα έκαναν. Εκ των υστέρων σκέφτηκα πόσο χαζός είμαι και το έκανα αυτό. Θα μπορούσα να το προσπαθήσω λίγο παραπάνω στη Βέροια. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου κόστισε ακριβά»

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras