ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρος ο Άρης για την έδρα του τελικού – Το Πανθεσσαλικό και η εναλλακτική που προτείνει

Επιμένει για το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Άρης και προτείνει μία ακόμα εναλλακτική.
Ξεκάθαρος ο Άρης για την έδρα του τελικού – Το Πανθεσσαλικό και η εναλλακτική που προτείνει

Ξεκάθαρος είναι ο Άρης αναφορικά με την έδρα που θα διεξαχθεί ο τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιμένοντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) στην ΕΠΟ όπως η ίδια είχε ζητήσει και ξεκαθάρισε πως ο τελικός θέλει να διεξαχθεί στον Βόλο.

Μάλιστα, κάλεσε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πράξει τα δέοντα προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, δηλαδή τις 18 Μαϊου.

Άλλωστε, όπως τονίζουν αυτό αναφέρει η δική της προκήρυξη, κάτι που θα πρέπει να γίνει πράξη.

Ωστόσο, προτείνει και μία ακόμα εναλλακτική που φυσικά δεν είναι το ΟΑΚΑ, αλλά το Κλεάνθης Βικελίδης, αν και εφόσον δεν είναι έτοιμο το γήπεδο στην πόλη της Μαγνησίας.

Λίγες ημέρες πριν οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ξανά θέση και ξεκαθάρισαν πως θέλουν Πανθεσσαλικό ακόμα και χωρίς κόσμο.

Θυμίζουμε ότι για να μπορέσει να γίνει τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο απαιτούνται 260.000 ευρώ, με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο να ζητά τα 70.000 εξ αυτών να τα δώσει η ΕΠΟ και εκείνη να αρνείται. ‘Ετσι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να δώσει εκείνος το ποσό αρχικά ώστε να τα έργα να ολοκληρωθούν και ο τελικός να πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο ώστε να υπάρξει ισονομία.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε ανάρτηση που έκανε ενημέρωσε πως καλύπτει αυτός τα 70.000 ευρώ ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκάθαρος ο Άρης για την έδρα του τελικού – Το Πανθεσσαλικό και η εναλλακτική που προτείνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.