ΣΠΟΡ

Αεροβική Γυμναστική: Στην 3η θέση του Slovak Aerobic Open η Ελλάδα

Δείτε photos και video από τη σπουδαία διοργάνωση για την αεροβική γυμναστική σε αυτό το επίπεδο
Αεροβική Γυμναστική: Στην 3η θέση του Slovak Aerobic Open η Ελλάδα

Αεροβική Γυμναστική: Σπουδαία διάκριση για την Ελλάδα στο Slovak Aerobic Open, το οποίο διεξήχθη αυτές τις μέρες στην Μπρατισλάβα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 12 χώρες, προαναγγέλλοντας ότι αυτά τα κορίτσια έχουν λαμπρό μέλλον.

Πολλά «μπράβο» αξίζουν και οι προπονητές τους, οι οποίοι μέσα σε διάστημα λίγων μηνών κατάφεραν να τα προετοιμάσουν ιδανικά στην κατηγορία των Κορασίδων.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (F.I.G.), αποτελεί το μακροβιότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης σε υψηλό επίπεδο και φέτος έλαβαν μέρος 450 αθλητές/αθλήτριες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή και το Σάββατο (31 Μαρτίου-1 Απριλίου) με τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων, ενώ ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2 Απριλίου) με τους τελικούς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η Αθηνά Γουρνά, προπονήτρια του ΟΓΗΡΑ, είχε κάνει δήλωση στο Sportime εν όψει της διοργάνωσης.

Δείτε photos και video από τη σπουδαία διοργάνωση για την αεροβική γυμναστική σε αυτό το επίπεδο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αεροβική Γυμναστική: Στην 3η θέση του Slovak Aerobic Open η Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.