ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Άρση Βαρών: Στην Τασκένδη οι Γεωργοπούλου, Ρεβενικιώτη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 59 κιλά, Σοφία Γεωργοπούλου και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελένη Ρεβενικιώτη βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Άρση Βαρών: Στην Τασκένδη οι Γεωργοπούλου, Ρεβενικιώτη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Άρση Βαρών: Στην Τασκένδη βρίσκεται το πρώτο μέρος από την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Χθες το βράδυ αναχώρησε η αποστολή με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία. Στην αποστολή βρισκόταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σοφία Γεωργοπούλου (59κ.) και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελένη Ρεβενικιώτη (64κ.).

Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Οδυσσέας Δήμας. Οι στόχοι της ελληνικής αποστολής σε ένα ακόμα διεθνές μίτινγκ στην Άρση Βαρών, για μία ακόμη φορά είναι υψηλοί, καθώς εκτός από καλά πλασαρίσματα θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Άρση Βαρών – Το μεγάλο όνομα

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης είναι το όνομα που ξεχωρίζει από την ελληνική συμμετοχή με την προσπάθεια του 30χρονου αθλητή που συγκίνησε το Πανελλήνιο στο Τόκιο να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα αλλά και τις μεγαλύτερες ελπίδες για διάκριση.

Ο Ιακωβίδης θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στις 13 Δεκεμβρίου στις 07:30 ώρα Ελλάδας. Βρίσκεται στο Β’ γκρουπ της κατηγορίας των 89 κιλών.

Στις 14/12, οι Γεράσιμος Γαλιατσάτος καιΕυάγγελος Γαλατσιάτος θα ξεκινήσουν επίσης τις προσπάθειές τους στην κατηγορία των 96 κιλών. Ο πρώτος βρίσκεται στο Β’ γκρουπ και θα αγωνιστεί στις 10:00 ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο Γ’ γκρουπ και θα αγωνιστεί στις 06:30 ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

  • Σοφία Γεωργοπούλου (59κ.)
  • Ελένη Ρεβενικιώτη (64κ.).
  • Θοδωρής Ιακωβίδης (89 kg)
  • Γεράσιμος Γαλιατσάτος (96 kg)
  • Ευάγγελος Γαλατσιάτος (96 kg)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ