ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στα ημιτελικά με κορυφαία επίδοση ο Γκολομέεβ!

Τερμάτισε πρώτος στην σειρά του στα 50μ. ελεύθερο με 21.68
Στα ημιτελικά με κορυφαία επίδοση ο Γκολομέεβ!

Εύκολο έργο είχε στα προκριματικά των 50 μέτρων ελεύθερο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης στην Γλασκώβη, ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης τερμάτισε πρώτος στην σειρά του με χρόνο 21.68 και το απόγευμα (8/8) θα πέσει στα ημιτελικά με στόχο την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Έκανε μάλιστα τον ταχύτερο χρόνο από τις εννέα σειρές που έγιναν συνολικά, μαζί με τον Βρετανό Μπέντζαμιν Πράουντ που είχε την ίδια επίδοση σε άλλη σειρά. Άγγιξε το πανελλήνιο ρεκόρ που είναι δικό του με 21.66 και δεν αποκλείεται να τον δούμε να το σπάει το απόγευμα.

Αντίθετα, ο Οδυσσέας Μελαδίνης που κολύμπησε στην γρηγορότερη σειρά, έκανε χρόνο 22.81 και ήταν έβδομος, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ημιτελικών καθώς η επίδοσή του ήταν η 29η στο σύνολο.

Πρόκριση είχαμε και στα 50μ. πεταλούδας με την Άννα Ντουντουνάκη να κάνει στα προκριματικά 26.53. Η επίδοσή της ήταν η 14η στο σύνολο και θα πρέπει να κάνει ένα πανελλήνιο ρεκόρ (το έχει η ίδια με 26.30) για να έχει ελπίδες για να μπει τελικό.

Στα 100μ. πεταλούδας ο Ανδρέας Βαζαίος τερμάτισε δεύτερος στην σειρά του με χρόνο 52.89 και είναι επιλαχών για τα ημιτελικά.

Τέλος, η Νικολέτα Παυλοπούλου στα 50μ. πρόσθιο τερμάτισε σε χρόνο 33.18 στην σειρά της και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Μια «ανάσα» από το πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα ημιτελικά με κορυφαία επίδοση ο Γκολομέεβ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.