ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο ίδιο πλατό Αλιάγας – Παπαδάκη!

Η αργυρή Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της στα ζευγάρια, Γκιογιόμ Σιζερόν βρέθηκαν στο ίδιο πλατό με τον Νίκο Αλιάγα. Οχι στο «Voice» του Ελληνα παρουσιαστή, αλλά ήταν όλοι καλεσμένοι της εκπομπής «Quotidien» του TMC. Η Παπαδάκη -κόρη Ελληνα και Γαλλίδας- που αγωνίζεται με τα χρώματα της Γαλλίας...
Στο ίδιο πλατό Αλιάγας – Παπαδάκη!

Η αργυρή Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της στα ζευγάρια, Γκιογιόμ Σιζερόν βρέθηκαν στο ίδιο πλατό με τον Νίκο Αλιάγα.

Οχι στο «Voice» του Ελληνα παρουσιαστή, αλλά ήταν όλοι καλεσμένοι της εκπομπής «Quotidien» του TMC.

Η Παπαδάκη -κόρη Ελληνα και Γαλλίδας- που αγωνίζεται με τα χρώματα της Γαλλίας αναφέρθηκε στα social media στη συνάντησή της με τον Αλιάγα, με τον οποίο έχει τόσα κοινά.

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Μπρουνό Λε Μερ, ο οποίος μάλλον δεν προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον στην Παπαδάκη, προκειμένου να τον αναφέρει και αυτόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο ίδιο πλατό Αλιάγας – Παπαδάκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.