ENGINE POWER

Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!

Moto3 Ινδία: Πολλά ατυχήματα στο φύλλο αγώνα φωτιές ζέστη, υγρασία, νοσοκομεία, συνθήκες πολεμικές και επιβίωσης έχει εξελιχθεί το ινδικό grand Prix
Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!

Moto3 Ινδία: Ένα αρκετά περίπλοκο πρωινό για τα αγόρια του Moto3, με πολλά ατυχήματα στο φύλλο αγώνα. Δεν λείπουν οι φλόγες στη Husqvarna του Sasaki ή τα highsides για τον ηγέτη Holgado και Oncu, ενώ κοιτάζοντας την κατάταξη, ο Diogo Moreira εμφανίζεται ακριβώς στο τέλος, συγγραφέας της καλύτερης στιγμής του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής. Τρεις Ιταλοί έχουν άμεση πρόσβαση στον δεύτερο προκριματικό γύρο, δηλαδή οι Matteo Bertelle, Riccardo Rossi και Stefano Nepa. Τότε αποφασίστηκε να μειωθεί η απόσταση του αγώνα, τώρα κατά 16 γύρους, λόγω των συνθηκών ζέστης και υγρασίας που υπέδειξαν οι αναβάτες στο τέλος των δοκιμών της Παρασκευής. Δείτε πώς πήγε η τελευταία δοκιμαστική συνεδρία στο Buddh Circuit.

Ο Φενάτι σταματά

Ξεκινάμε ξανά με τον πρωτάρη του Moto3, Collin Veijer, ο οποίος θα πρέπει να παρακολουθείται σοβαρά, δεδομένου ότι χθες τερμάτισε ως ο καλύτερος της ημέρας (times). Ωστόσο, υπάρχει αβεβαιότητα για την κατάσταση του Romano Fenati: ένα ατύχημα χθες τον άφησε με πόνους στον αριστερό αστράγαλο και το πόδι, για το οποίο έγινε και αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί δεν είναι στην πίστα, στην πραγματικότητα χάνει την Εξάσκηση 3 για να πραγματοποιήσει περαιτέρω ελέγχους στο Ιατρικό Κέντρο και η παρουσία του για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου στην Ινδία εξακολουθεί να είναι αμφίβολη. Αυτή ήταν η κατάσταση μέχρι την καρό σημαία: λίγο μετά, μάλιστα, ιδού η επιβεβαίωση ότι το ινδικό Σαββατοκύριακο τελείωσε για τον Φενάτι.

 

Moto3 Ινδία: Prove 3 περιστατικό

Ο Filippo Farioli είναι το πρώτο θύμα δυστυχήματος της ημέρας, αν και έφυγε αμέσως χωρίς συνέπειες, αλλά είναι διαφορετική η ιστορία για τον Ayumu Sasaki, του οποίου το μηχανάκι παίρνει φωτιά! Οι αγωνοδίκες επεμβαίνουν αμέσως, ο αναβάτης Intact GP καταφέρνει στη συνέχεια να ανέβει ξανά στη σέλα και να επιστρέψει στο γκαράζ. Πτώση και για τον Χοσέ Αντόνιο Ρουέντα, με το KTM #99 του, το οποίο επίσης κατέληξε από πάνω του στο τρακάρισμα, χωρίς συνέπειες. Στη συνέχεια, ο Ντενίζ Οντσού παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, σώζεται, αλλά στην είσοδο του πιτ λέιν εμπλέκεται σε ένα highside που τον αφήνει πολύ πονεμένο: παρά τα πάντα βρίσκεται στην πίστα λίγο μετά, πριν λάβει μια μαύρη σημαία από τους αγωνοδίκες. (χωρίς σταματημό). Ο ηγέτης του Moto3, Daniel Holgado, προστίθεται επίσης στη λίστα των θυμάτων ατυχημάτων, τα οποία υπέστησαν επίσης ένα βίαιο highside στην πίστα και στη μέση μιας ομάδας, με όλους τους άλλους αναβάτες να καταφέρνουν να το αποφύγουν. Τα τελευταία είναι το Tatsuki Suzuki και το wild card Danial Syahmi Shahril.

Η κατάταξη

Moto3-India-Praktijk-3-Moreira-aan-het-einde-maar-hoeveel-gp-indian-indiko-grand-prix-apotelesmata-katataxi

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!