ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο γυναικών: Οι επιλογές του Μορφέση

Η Εθνική γυναικών θα ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος
Εθνική πόλο γυναικών: Οι επιλογές του Μορφέση

Οι διακοπές  στην Εθνική πόλο γυναικών διακόπτονται… απότομα, καθώς την Τετάρτη (22/5) αρχίζει η προετοιμασία εν όψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», του Πειραιά. Αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την Εθνική πόλο γυναικών, εν όψει του Παγκοσμίου της Κίνας (Γκουαντζού, 14-28 Ιουλίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, κάλεσε ήδη τις 22 πολίστριες, που στις 9 το πρωί της Τετάρτης, θα βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση, στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Εκπλήξεις φυσικά δεν υπάρχουν, καθώς η Διαμαντοπούλου είναι τραυματίας και δεν κλήθηκε, ενώ υπάρχουν και αποχωρήσεις από την Εθνική ομάδα.

Η παρουσία της στο Europa Cup δεν ήταν καλή, με το συγκρότημα της Εθνικής να έχει πάντως αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Θέλει όμως να έχει μια δυνατή παρουσία στο Παγκόσμιο, με μίνιμουμ ως στόχο, την παρουσία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Υπάρχουν οι παλιές «καραβάνες», αλλά και νέα πρόσωπα, όπως οι Νίνου, Χυδηριώτη, Κότσια, Τζούρκα, Μπενέκου κ.α., που θα είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για να ταξιδέψουν με την ομάδα στη Κίνα.

Αναλυτικά, οι πολίστριες που κάλεσε ο Μορφέσης για προετοιμασία και ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ, είναι οι εξής:

Ασημάκη, Σταματοπούλου, Αβραμίδου, Πλευρίτου Ελ., Πλευρίτου Μαργ., Ελευθεριάδου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Πλευρίτου Β. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κοτσιώνη, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Β., Χυδηριώτη Ι., Νίνου Ειρ., Ελληνιάδη, Πάτρα Μ., Κότσια (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κοντονή, Αρχοντάκη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Μπενέκου Άλκ. Τζούρκα (ΕΘΝΙΚΟΣ), Πρωτοπαπά (ΗΠΑ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική πόλο γυναικών: Οι επιλογές του Μορφέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.