ΣΠΟΡ

Στίβος: Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας για τους αθλητές

Ο Σωκράτης Γκιόλιας βοήθησε τον στίβο και τους αθλητές με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Στίβος: Ο Σωκράτης Γκιόλιας βοήθησε τον στίβο και τους αθλητές με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ο στίβος δεν θα ξεχάσει και δεν μπορεί να ξεχάσει. Ειδικά οι αθλητές του. Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ένα από αυτούς που έβαλε ένα τεράστιο λίθο στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών για τους ανθρώπους του.

Το τηλέφωνο χτυπούσε. Ασταμάτητα. Σε Υπουργό μπορεί να μην το σήκωνε. Σε αθλητή πάντα! Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μπορεί να τύχαινε να ακούσει και το πιο απίθανο πράγμα. Κι όμως. Ο συνομιλητής δεν είχε απλά έναν άνθρωπο να πει το πρόβλημά του. Ήξερε κλείνοντάς το πώς είχε διευθετηθεί το θέμα του, πως είχε βρεθεί η λύση.

Ναι. Οι αθλητές του στίβου είχαν έναν δικό τους άνθρωπο για να τους βοηθήσει σε ότι είχαν ανάγκη. Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν γι’ αυτούς ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Η δική τους φωνή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Stivostime.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ