ΣΤΙΒΟΣ

Αναΐς Καραγιάννη: Σούπερ επιστροφή για την νεαρή αθλήτρια

Η Αναίς Καραγιάννη, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε σήμερα στους αγώνες, Κάνοντας καλή αρχή στην σεζόν. Η Αναίς Κραγιάννη, από φέτος έχει καινούριο προπονητή, τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.  Από ότι φαίνεται  μάλιστα, η συνεργασία τους έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η προπόνηση πάει ανέλπιστα καλά. Το αυτό,  απέδειξε η νεαρή...
Αναΐς Καραγιάννη: Σούπερ επιστροφή για την νεαρή αθλήτρια

Η Αναίς Καραγιάννη, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε σήμερα στους αγώνες, Κάνοντας καλή αρχή στην σεζόν.

Η Αναίς Κραγιάννη, από φέτος έχει καινούριο προπονητή, τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.  Από ότι φαίνεται  μάλιστα, η συνεργασία τους έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η προπόνηση πάει ανέλπιστα καλά. Το αυτό,  απέδειξε η νεαρή εξαιρετικά ταλαντούχα  αθλήτρια σήμερα στο διεθνές μίτινγκ, “Δρόμεια” στην Βάρη, όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση στα 100 μέτρα με εμπόδια Γυναικών.

Για την Αναίς Καραγιάννη βέβαια,  το πιο ενθαρρυντικό δεν είναι η πρώτη θέση που κατέκτησε. Το ενθαρρυντικό για την 21χρονη πρωταθλήτρια, είναι η σπουδαία επίδοση που κατάφερε να σημειώσει.  Η Ελληνίδα, τερμάτισε την απόσταση σε χρόνο 13.26 που αποτελεί μια εξαιρετική επίδοση για μια αθλήτρια που σήμερα έτρεξε τον πρώτο της αγώνα έπειτα από ενάμιση χρόνο. Φυσικά, η επίδοση γίνεται αυτομάτως αξιοσημείωτη αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφηκε.(Διακοπή προπονήσεων σχεδόν τριών μηνών λόγω της έξαρσης της πανδημίας του Covid-19).

Μπορεί ο ευνοϊκός άνεμος(+2,9) να τα… χάλασε στην Καραγιάννη, καθώς δεν θα μετρήσει επίσημα η μεγάλη επίδοση που έκανε, αλλά αν μη τι άλλο, η νεαρή έδειξε πως επανήλθε πιο έτοιμη από ποτέ, όντας ικανή για μεγάλα πράγματα. Να θυμίσουμε, πως το ατομικό ρεκόρ της Αναίς Καραγιάννη είναι 13.83.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναΐς Καραγιάννη: Σούπερ επιστροφή για την νεαρή αθλήτρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.