ΣΤΙΒΟΣ

Η Γκαμπριέλα Σάμπο στην Αθήνα

Για έβδομη συνεχόμενη θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα την Κυριακή 1 Απριλίου, αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Kallithea Run 2018» με επίκεντρο των εκδηλώσεων την πλατεία Δαβάκη όπου επίσης θα γίνουν οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί (επί της Λεωφόρου Ελ Βενιζέλου).  Προσκεκλημένη των διοργανωτών είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του Παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού, η Ρουμάνα Ολυμπιονίκης Γκαμπριέλα Σάμπο,...
Η Γκαμπριέλα Σάμπο στην Αθήνα

Για έβδομη συνεχόμενη θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα την Κυριακή 1 Απριλίου, αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Kallithea Run 2018» με επίκεντρο των εκδηλώσεων την πλατεία Δαβάκη όπου επίσης θα γίνουν οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί (επί της Λεωφόρου Ελ Βενιζέλου). 

Προσκεκλημένη των διοργανωτών είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του Παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού, η Ρουμάνα Ολυμπιονίκης Γκαμπριέλα Σάμπο, η οποία είναι κάτοχος όλων των… χρωμάτων Ολυμπιακών μεταλλίων αφού κατέκτησε στο Σίδνει το 2000, δύο μετάλλια, χρυσό στα 5.000μ, χάλκινο στα 1.500μ. και στην ίδια απόσταση, αργυρό το 1996 στην Ατλάντα. Η Σάμπο έχει επίσης 10 τίτλους σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ το 2014 ανέλαβε το υπουργείο Νεολαίας και Άθλησης στην πατρίδα της.

Εγγραφές στο Κέντρο εγγραφών το Σάββατο
Το Σάββατο παραμονή του αγώνα, 31 Μαρτίου στην πλατεία Δαβάκη θα λειτουργήσει το Κέντρο εγγραφών από όπου όσοι ήδη έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν το υλικό και τον αριθμό συμμετοχής τους με το σχετικό «τσιπ» χρονομέτρησης.

Υπάρχουν ακόμη λίγες θέσεις και όσες και όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, το Σάββατο (10:00-20:00) στο κέντρο εγγραφών στην πλατεία Δαβάκη να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα υπάρχουν θέσεις στον αγών που επιθυμούν.

Το Kallithea Run 2018 συνδιοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο και τον Δήμο Καλλιθέας, με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ που τον αναγνωρίζουν ως αθλητικό τουριστικό προορισμό όπως και με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

H διοργάνωση έγινε Διεθνής αφού «αδελφοποιήθηκε» με το Grand Prix των 10k της Πράγας, αγώνα ο οποίος έχει το Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, IAAF.

Οι διαδρομές με τους περισσότερους δρομείς που αναζητούν το δικό τους προσωπικό ρεκόρ ως Personal Best στα 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στα 2,5 χλμ και για τα ΑΜΕΑ 1000μ,
Οι αιτήσεις γι αυτές τις διαδρομές και ΜΟΝΟΝ θα συμπληρωθούν στην πλατεία Δαβάκη το Σάββατο 31 Μαρτίου.
Καινοτομία αποτελεί ακόμα το γεγονός πως για πρώτη φορά σε δρομικό αγώνα θα ανακοινωθεί κατάταξη κι απονομές ανά κατηγορία επαγγέλματος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γκαμπριέλα Σάμπο στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.