ΣΤΙΒΟΣ

Καλές συμμετοχές στο 1ο Sifnos Street Shot Put

Καλές συμμετοχές με τους Οδυσσέα Μουζενίδη, Τάσο Λατιφλάρι, Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα θα έχουμε στο μίτινγκ σφαιροβολίας που θα γίνει στη Σίφνο.
Καλές συμμετοχές στο 1ο Sifnos Street Shot Put

Ο 1ος αγώνας σφαιροβολίας με την επωνυμία Sifnos Street Shot Put θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Αρτεμώνα στη Σίφνο.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Πανσιφνιακός σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, που προχώρησε στην πρόταση διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 στη σφαιροβολία, Οδυσσέας Μουζενίδης, αλλά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης και «ασημένια» στο Παγκόσμιο Κ20 στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο. Στους άνδρες ξεχωρίζουν ακόμη οι πρωταθλητές της σφαιροβολίας Τάσος Λατιφλάρι και Αννίβας Οικονόμου, ενώ στις γυναίκες οι πρωταθλήτριες του αγωνίσματος Μαρία Μαγκούλια, Αναστασία Ντραγκομίροβα, αλλά και η νεαρή πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, Σοφία Κεσσίδη.

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος οχτώ Άνδρες και ισάριθμες γυναίκες, που θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους κατοίκους του νησιού και να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του αθλητισμού στο νησί.

Ο αγώνας θα γίνει στις 16:30, ωστόσο οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από το πρωί με (11.00-14.00) στο πολιτιστικό κέντρο «Μαριάνθη Σίμου», όπου θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων Erasmus + Sport, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας παράλληλα με τον αγώνα θα διεξαχθεί και το πρόγραμμα kids’ Athletics.

Το Sifnos Street Shot Put 2021 διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένας αθλητικός θεσμός ο οποίος θα διοργανώνεται κάθε χρόνο και θα προσελκύει αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλές συμμετοχές στο 1ο Sifnos Street Shot Put», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.