Κρίστιαν Κόλμαν: Θα ψάξει δικαίωση μέσω CAS!

Ο Κρίστιαν Κολμαν, θα ψάξει δικαίωση μέσω του ανωτάτου δικαστηρίου (CAS). Έτσι ώστε να του αρθεί η ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων. Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής των 100μ το 2019, θεωρεί πως αδικείται και πως η Athletics Integrity Unit (AIU), τον έχει στοχοποιήσει, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τον εκθέσει. Ο  Κρίστιαν Κόλμαν, συνεχίζει να αμφισβητεί...

Ο Κρίστιαν Κολμαν, θα ψάξει δικαίωση μέσω του ανωτάτου δικαστηρίου (CAS). Έτσι ώστε να του αρθεί η ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων.

Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής των 100μ το 2019, θεωρεί πως αδικείται και πως η Athletics Integrity Unit (AIU), τον έχει στοχοποιήσει, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τον εκθέσει. Ο  Κρίστιαν Κόλμαν, συνεχίζει να αμφισβητεί έντονα τα δύο από τα τρία Non Show που του έχουν χρεωθεί.

Ο Αμερικανός σταρ, δείχνει για μια ακόμη φορά στην καριέρα του αμετροέπεια αναφορικά με θέματα ντόπινγκ. Όντας ιταμός. Χαρακτηριστικά, τα οποία αδιαμφισβήτητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά που είναι απαραίτητο να διακατέχουν  μεγάλους πρωταθλητές. Και αυτό γιατί, προσωπικότητες όπως ο Κρίστιαν Κόλμαν, καλώς ή κακώς, αποτελούνε είδωλα για τα μικρά παιδιά που παρακολουθούν από την τηλεόραση.

Για την τιμωρία του, δεν θέλησε να μιλήσει ο ίδιος δημόσια. Τοποθετήθηκε όμως για λογαριασμό του η εταιρία που τον εκπροσωπεί γράφοντας στα Social Media:” Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου είναι ατυχής και αμέσως θα προσφύγουμε στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο. Ο κύριος Κόλμαν, δεν έχει τίποτα περισσότερο να δηλώσει μέχρι να γίνει η ακρόαση στο CAS.

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ