Το Σάββατο το πρωί διαδικτυακά θα συνεδριάσει το κεντρικό συμβούλιο της «Αναγέννησης» και θα πάρει μια σειρά αποφάσεων για τον στίβο.

Το Σάββατο το πρωί διαδικτυακά θα συνεδριάσει το κεντρικό συμβούλιο της «Αναγέννησης» και θα πάρει μια σειρά αποφάσεων για τον στίβο.

Το Σάββατο το πρωί διαδικτυακά θα συνεδριάσει το κεντρικό συμβούλιο της «Αναγέννησης» και θα πάρει μια σειρά αποφάσεων για τον στίβο.

Τα μέλη της θα πουν τις απόψεις τους και αφού τις επεξεργαστούν, θα ετοιμάσουν «τον οδικό χάρτη των παρεμβάσεών τους με στόχο να υποστηριχθούν οι αθλητές μας, οι προπονητές μας και τα σωματεία μας». Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση της «Αναγέννησης».

Άρα γνώμονας είναι το καλό του στίβου και το καλύτερο για τον ΣΕΓΑΣ και όχι κάποια σκοτεινά ή πολιτικά συμφέροντα! Αυτό καταλαβαίνουμε εμείς.

Επικεφαλής του κεντρικού συμβουλίου της «Αναγέννησης» είναι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, άρα και οι παλιοί πρωταθλητές. Η Τασούλα Κελεσίδου, ο Κώστας Γκατσιούδης, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, ο Χάρης Παπαδιάς και ο Στέλιος Δημότσιος.

Ήρθε η ώρα να πάρουν θέση. Όπως φορούσαν και τίμησαν το εθνόσημο, πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Τώρα είναι στιγμή. Θα είναι με τον στίβο ή με αυτούς; Το ερώτημα δεν είναι παγίδα, είναι ξεκάθαρο και απλό.

Γιατί έπεσαν οι μάσκες όλο το προηγούμενο διάστημα και από τότε που ανέλαβε η νέα Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Οι εκλογές τελείωσαν, οι παρατάξεις μπαίνουν στην άκρη και όλοι πρέπει να δουλέψουν για το καλό του στίβου.

Δέχονται τα όσα υποστηρίζει κατά καιρούς και γράφει το «όχημα» της «Αναγέννησης», το Sportsfeed; Ασχέτως αν δεν έχει πετύχει τίποτα το site του Θανάση Νικολάου, εκείνοι οι 5 μεγάλοι παλιοί πρωταθλητές θα πετάνε χαρταετό;

Τα αποδέχονται όλα; Τα συκοφαντικά, τις ίντριγκες, τα «κίτρινα» δημοσιεύματα. Έχουν άποψη και φωνή ή είναι όμηροι; Συμπορεύονται ή διαφωνούν;

Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν, να πάρουν θέση. Ήρθαν, ψηφίστηκαν γιατί ήταν το φρέσκο στο χώρο. Μέχρι τώρα έχουν μείνει σε αυτό.

Τώρα είναι η ευκαιρία οι μεγάλες αυτές αθλητικές προσωπικότητες, η Κελεσίδου, ο Γκατσιούδης, ο Παπαδιάς, ο Αλεξόπουλος και ο Δημότσιος να που μέχρι εδώ!

Δεν έχουν άλλη δικαιολογία.

Πρέπει να κάνουν Ναι από εδώ και πέρα τα Όχι που ψήφισαν.

ΟΧΙ: Για τη χορηγία της Aegean Airlines που δίνει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, άρα τις μετακινήσεις της Εθνικής Ομάδας όλων των κατηγοριών στις διοργανώσεις.

ΟΧΙ: Άρα κατ’ επέκταση είπαν όχι στην αποστολή 80 νεαρών αθλητών της κατηγορίας Κ18 που πήραν μέρος στη συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου που έγινε στη Μεγαλόνησο.

ΟΧΙ: Στη συμφωνία και μεγάλη χορηγία με το Metropolitan που δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν εξετάσεις στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, αλλά και η διευκολύνσεις που έχουν σε περίπτωση που πρέπει να κάνουν επεμβάσεις.

ΟΧΙ: Στην επιστροφή χρημάτων στους δρομείς του Ημιμαραθωνίου Δρόμου της Αθήνας.

ΟΧΙ: Στον συναθλητή τους, Κώστα Κεντέρη που είχαν πάρει μέρος σε κοινές αποστολές σε μεγάλες διοργανώσεις, για τη θέση του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ.

Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν,

Με τον στίβο ή με αυτούς; Διαλέξτε πλευρά!

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο