×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ανακοινώθηκαν Καμπερίδης και Κοσμά στον Παναθηναϊκό (pic)


Sportime Team

Ανακοινώθηκαν Καμπερίδης και Κοσμά στον Παναθηναϊκό (pic)


Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστή η συμφωνία του Κυριάκου Καμπερίδη με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, η οποία επισημοποιήθηκε σήμερα (6/7). Ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό προπονητή, που πέρυσι βοήθησε τον Παφιακό στους άνδρες να πάρει το πρωτάθλημα Κύπρου.

Είναι από τους έμπειρους προπονητές και δήλωσε για την συμφωνία του με το «τριφύλλι»:

«Έχουμε να κάνουμε τρεις βασικές δουλείες. Η πρώτη είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α1 , η δεύτερη να ετοιμάσουμε την ομάδα ώστε στην Α1 να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον τίτλο και η τρίτη δουλειά να αναδιοργανώσουμε τις ακαδημίες ώστε να λειτουργούν καλύτερα».

Παράλληλα με τον προπονητή, ανακοινώθηκε και η απόκτηση της Σοφίας Κοσμά. Η ακραία αγωνιζόταν πέρυσι στον Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά τα προβλήματα εκεί ήταν πάρα πολλά. Πλέον θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην Α1 Γυναικών.

«Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που έχει αναλάβει η οικογένεια Γιαννακόπουλου που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εγώ και οι συμπαίκτριες μου θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει, εκεί που αρμόζει στην ιστορία του», είπε η Κοσμά.Τελευταία Νέα