Χιμένεθ

O Χαβιέρ Χιμένες ξεπέρασε την μια μικρή περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό και πλέον είναι καλά στην υγεία του. Ο Κουβανός βολεϊμπολίστας, που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, προσβλήθηκε από τον ιό στην Εσθονία, όπου αγωνίζεται στην Σάαρεμαα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

O Χαβιέρ Χιμένες ξεπέρασε την μια μικρή περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Ο Κουβανός βολεϊμπολίστας, που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, προσβλήθηκε από τον ιό στην Εσθονία, όπου αγωνίζεται στην Σάαρεμαα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με κορονοϊό και ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας στον κόσμο (pic)

Σύμφωνα, ωστόσο με νεότερη ενημέρωση από τον πρόεδρο της κουβανικής ομοσπονδίας Αριέλ Σάινς, ο παίκτης ανάρρωσε χωρίς να παρουσιάσει ιδιαίτερα συμπτώματα. «Είναι σε καλή κατάσταση και γνωρίζει ότι κάνουμε προσπάθειες για τον επαναπατρισμό του. Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών», τόνισε ο Σάινς.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Εσθονίας, στην ομάδα έχουν παρουσιαστεί πέντε κρούσματα του ιού, πιθανότατα από επαφές με την ομάδα της Powervolley Milano νωρίτερα τον Μάρτιο για το CEV Challenge Cup, σε ματς που τελικά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.