Ο Deadpool «κατέλαβε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Μετά το βίντεο που ζητούσε συγγνώμη από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, για το… τρολάρισμα του τρόπου ομιλίας του, αλλά και την «απειλή πολέμου» στην Ευρώπη, λόγω της αρνησής της να δεχτεί στον διαγωνισμό της Eurovision, τον Καναδά, ο Deadpool ξαναχτυπά. Ο Ράιν Ρέινολντς, φοράει την κόκκινομαυρη στολή του πιο ανισόρροπου...

Ο Deadpool «κατέλαβε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Μετά το βίντεο που ζητούσε συγγνώμη από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, για το… τρολάρισμα του τρόπου ομιλίας του, αλλά και την «απειλή πολέμου» στην Ευρώπη, λόγω της αρνησής της να δεχτεί στον διαγωνισμό της Eurovision, τον Καναδά, ο Deadpool ξαναχτυπά.

Ο Ράιν Ρέινολντς, φοράει την κόκκινομαυρη στολή του πιο ανισόρροπου ηπερήρωα της Μάρβελ και πρωταγωνιστεί στο πιο πρόσφατο απ’ τα πολλά teaser, ενόψει της πρεμιέρας του «Deadpool 2». Στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας, θα ξεκινήσει η προβολή της ταινίας, στις 17 Μαΐου.

Ο ενοχλητικός αντιήρωας εισβάλει στο «Όλ Τράφορντ» και δηλώνει οτι είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε για να προμοτάρει την επιστροφή του, στους κινηματογράφους, ενώ δεν διστάζει  να επιστρατεύσει ακόμα και τον Χοσέ Μουρίνιο.

Μετά την επιτυχία του Avengers: Infinity War, θα πρέπει να διπλασιάσεις τη διαφήμιση, αν θέλεις να τους πείσεις να δουν τη νέα ταινία, παραδέχεται σαρκαστικά στο τέλος του σποτ, ο Deadpool…

Δείτε το βίντεο: