Η αθώα φωτογραφία μιας γυναίκας, με μία πολύ σοβαρή προειδοποίηση (vid)


    Sportime TeamΗ αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αυτή την φαινομενικά αθώα εικόνα μιας γυναίκας που καθαρίζει ένα παράθυρο – αλλά μπορείτε να εντοπίσετε τι πάει λάθος με αυτό;

Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι πολίτες προειδοποιούνται να προσέχουν εάν εντοπίζουν κάποιον που εκτελεί οικιακές εργασίες γιατί εν τέλει μπορεί να μην είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

Οι αρχές στην Avon και το  Somerset ανέφεραν χαρακτηριστικά, όπως σημειώνει η «Mirror»:

«Παρατηρείτε κάποιον που βρίσκεται πάντα μέσα στο σπίτι και καθαρίζει και δεν είναι  ποτέ έξω από το σπίτι από μόνοι τους;Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας δείκτης οικιακής υποτέλειας. Πολλά δε από τα θύματα δεν ξέρουν ότι τους εκμεταλλεύονται και χρειάζονται παρακίνηση»

Η εσωτερική υποτέλεια είναι μια μορφή σύγχρονης δουλείας, άλλοι δείκτες της οποίας μπορούν να περιλαμβάνουν τα θύματα που συλλέγονται από ένα όχημα και αφήνονται σε συγκεκριμένο σημείο, απομόνωση, κακές συνθήκες διαβίωσης κλπ.

Οι αστυνομικοί της Avon και του Somerset ανέφεραν ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δει αύξηση του αριθμού των αναφορών που αφορούν τη σύγχρονη δουλεία.

Ένας εκπρόσωπος  της αστυνομίας ανέφερε: «Βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στο κοινό να είναι τα μάτια και τα αυτιά μας, να είναι στα σημεία που δεν μπορούμε πάντα να είμαστε. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από το κοινό θα μπορούσαν να είναι το κομμάτι που λείπει από ένα παζλ.Η σύγχρονη σκλαβιά συμβαίνει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να προστατεύσουμε μερικούς από τους πιο ευάλωτους ανθρώπους της κοινωνίας, οι οποίοι πολύ συχνά δεν έχουν φωνή».Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.