ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν ξανά οι οίκοι ανοχής (pic)

Ανοίγουν τα λουκέτα οι οίκοι ανοχής σε όλη την Ελλάδα μετά το… διάλειμμα λόγω καραντίνας. Στο νέο σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, που παρουσίασε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης συμπεριλήφθηκαν και οι οίκοι ανοχής που είναι κλειστοί εδώ και περίπου τρεις μήνες. Οι επιχειρήσεις αυτές ανήκουν στις υπηρεσίες ιερόδουλων και...
Ανοίγουν ξανά οι οίκοι ανοχής (pic)

Ανοίγουν τα λουκέτα οι οίκοι ανοχής σε όλη την Ελλάδα μετά το… διάλειμμα λόγω καραντίνας.

Στο νέο σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, που παρουσίασε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης συμπεριλήφθηκαν και οι οίκοι ανοχής που είναι κλειστοί εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Οι επιχειρήσεις αυτές ανήκουν στις υπηρεσίες ιερόδουλων και θα ανοίξουν τα λουκέτα τους, την Δευτέρα 15 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορνοστάρ μίλησε πολιτικά για τον Φλόιντ μέσα σε αεροπλάνο και η Αστυνομία την πήρε «σηκωτή»!

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα λειτουργούν, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν οδηγίες και συστάσεις.

Για παράδειγμα στην Ελβετία, το σωματείο Prokore» είχε καταθέσει τις προτάσεις του, οι οποίες αφορούσαν ακόμα και τις ερωτικές στάσεις που θα επιτρέπονται, αλλά και το μέγιστο που μπορεί να μείνει κάθε πελάτες στο δωμάτιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοίγουν ξανά οι οίκοι ανοχής (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.