ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Βayratkar: Γαλλικό σύστημα anti-drone – Λέτε να το δούμε και στην Ελλάδα;

Βayratkar: Γαλλικό σύστημα anti-dron εγκαινιάζει η MBDA - Το Sky Warden σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση των οπλισμένων μη επανδρωμένων UAV.
Βayratkar: Γαλλικό σύστημα anti-drone – Λέτε να το δούμε και στην Ελλάδα;

Βayratkar: Γαλλικό σύστημα anti-drone εγκαινιάζει η MBDA – Το Sky Warden σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση των οπλισμένων μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων (S/UAV).

Όσον αφορά το νέο σύστημα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MBDA (σ.σ. των METEOR) Eric Beranger είπε: «Ως ο κορυφαίος πάροχος αεροπορικής άμυνας στην Ευρώπη, η MBDA παρέχει στους πελάτες της ένα αποδεδειγμένα ευέλικτο και ολοκληρωμένο σύστημα Anti-UAV».

«Το Sky Warden καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα καταστροφής ενός UAV από την ανίχνευση του έως την καταστροφή του και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο ως ενσωματωμένο στοιχείο σε ένα σύστημα αεράμυνας όσο και σε αυτόνομη διαμόρφωση».

Σύμφωνα με τη δήλωση της MBDA η σύγχρονη απειλή των S / UAV εξελίσσεται ραγδαία και δημιουργεί ένα πλήθος σύνθετων σεναρίων που απαιτούν αντιμετώπιση.

«Το Sky Warden χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αποτελείται από συνεχώς εξελισσόμενους αισθητήρες που προέρχονται από την εκτεταμένη εμπειρία της MBDA στον τομέα της αεροπορικής άμυνας και διαχείρισης», αναφέρουν οι Γάλλοι.

Λέτε να δούμε το γαλλικό υπερ-σύστημα anti-drone και στην Ελλάδα;

Γιατί όχι. Ούτως ή άλλως χρειαζόμαστε ένα.

Φρεγάτες: Οι ολλανδικές Sigma έχουν τα καλύτερα ραντάρ για τους ATMACA

Φρεγάτες: Πρώτες τις Belharra έχει στην λίστα το Πολεμικό Ναυτικό έκπληξη στο 2

Βayratkar: Γαλλικό σύστημα anti-drone – Λέτε να το δούμε και στην Ελλάδα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βayratkar: Γαλλικό σύστημα anti-drone – Λέτε να το δούμε και στην Ελλάδα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.