MEDIA

Η Άννα Παναγιωτοπούλου για τη «Ντορίτα»: «Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο» (vid)

Για την τηλεοπτική της… κόρη στο «Ντόλτσε Βίτα» μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, μετά τον ξαφνικό χαμό της Κατερίνας Ζιώγου. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκαλύπτοντας ότι δε γνώριζε για την κατάσταση της «Ντορίτας». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καφέ της Χαράς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (6/3) «Πόσο το αγαπούσα αυτό...
Η Άννα Παναγιωτοπούλου για τη «Ντορίτα»: «Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο» (vid)

Για την τηλεοπτική της… κόρη στο «Ντόλτσε Βίτα» μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, μετά τον ξαφνικό χαμό της Κατερίνας Ζιώγου.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκαλύπτοντας ότι δε γνώριζε για την κατάσταση της «Ντορίτας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καφέ της Χαράς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (6/3)

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε σε κάποια αρνητικά περιστατικά που είχε ζήσει η αδικοχαμένη ηθοποιός, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σου σίριαλ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Άννα Παναγιωτοπούλου για τη «Ντορίτα»: «Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.