ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Όμιλος Εθνικής: Πέρασε πρώτη η Ισπανία – Δείτε τη βαθμολογία

Όμιλος Εθνικής: Δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν σήμερα (31/3) στον όμιλο της Ελλάδας, με την Ισπανία να περνάει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στη Γεωργία και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με το αυτογκόλ των φιλοξενούμενων, τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς που διεξήχθη για...
Όμιλος Εθνικής: Πέρασε πρώτη η Ισπανία – Δείτε τη βαθμολογία

Όμιλος Εθνικής: Δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν σήμερα (31/3) στον όμιλο της Ελλάδας, με την Ισπανία να περνάει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στη Γεωργία και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με το αυτογκόλ των φιλοξενούμενων, τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς που διεξήχθη για τα προκριματικά του Mundial 2022.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στο Κόσοβο παίρνοντας εύκολη νίκη με 3-1, παίρνοντας δεύτερη σερί νίκη και ανεβαίνοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως Ισπανία και Γεωργία έχουν ένα ματς περισσότερο (τρία), ενώ Ελλάδα, Σουηδία και Κόσοβο έχουν από δύο παιχνίδια.

Ethniki Elladas Vathmologia

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων

Σουηδία – Γεωργία 1-0, Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ 1-1

Γεωργία – Ισπανία 1-2, Κόσοβο – Σουηδία 0-3

ΕΛΛΑΔΑ – Γεωργία 1-1, Ισπανία – Κόσοβο 3-1

2/9: Γεωργία – Κόσοβο, Σουηδία – Ισπανία

5/9: Κόσοβο – ΕΛΛΑΔΑ, Ισπανία – Γεωργία

8/9: Κόσοβο – Ισπανία, ΕΛΛΑΔΑ – Σουηδία

9/10: Γεωργία – ΕΛΛΑΔΑ, Σουηδία – Κόσοβο

12/10: Σουηδία – ΕΛΛΑΔΑ, Κόσοβο – Γεωργία

11/11: Γεωργία – Σουηδία, ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία

14/11: ΕΛΛΑΔΑ – Κόσοβο, Ισπανία – Σουηδία

Ελλάδα – Γεωργία: Με σπάνιο αυτογκόλ το 1-0, αλλά άμεση απάντηση (vids)

Ελλάδα – Γεωργία: Το πέναλτι που ζητήθηκε για μαρκάρισμα στον Τζόλη (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όμιλος Εθνικής: Πέρασε πρώτη η Ισπανία – Δείτε τη βαθμολογία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.