ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ με ακόμα δύο άτομα – Έρευνες στο σπίτι του και κατάσχεση υπολογιστών

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης μαζί με ακόμα δύο άτομα, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του.
Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ με ακόμα δύο άτομα – Έρευνες στο σπίτι του και κατάσχεση υπολογιστών

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης μαζί με ακόμα δύο άτομα, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του.

Στη ΓΑΔΑ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγή του.

Μετά από εντολή του εισαγγελέα, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στην οικεία του, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται να είναι το ίδιο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά αστυνομικών στη Ν. Ερυθραία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έρευνα έγινε και στο γραφείο του στο κανάλι Ε, σημειώνοντας πως κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Μαζί με τον παρουσιαστεί έχουν προσαχθεί και άλλα δύο άτομα, που φαίνεται πως ήταν οι δράστες των πυροβολισμών.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κάνει καταγγελία λίγες ημέρες νωρίτερα πως δέχεται απειλές για τη ζωή του και πως ο Μένιος Φουρθιώτης «αναζητούσε άνθρωπο της πιάτσας ώστε να εκτελέσει συμβόλαιο για αυτόν».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media πως «Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.
1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.

2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

Τι θα διαλέξουν άραγε;».

Το documento αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Δύο άτομα ελληνικής καταγωγής έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στους σχεδιασμούς Φουρθιώτη για τους οποίους πρόσφατα υπήρξε δημόσια καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Το πρώτο πρόσωπο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια στις 2 και 30 το ξημέρωμα.

Πρόκειται για γνωστό στην Ασφάλεια του οποίου το όνομα είναι στη διάθεση της εφημερίδας με αρχικό επιθέτο Σ. Το δεύτερο άτομο εντοπίστηκε στις 8:30 το πρωί και προσήχθη στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για γνωστό άνθρωπο της νύχτας με αρχικό επιθέτου Π.

Οι δυο τους εξετάζονται για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη το βράδυ της 16ης Απριλίου. Επίσης για τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στην Εκάλη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, αλλά και την πιθανή συμμετοχή τους σε σχεδιασμό δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη».

Είχαν σκοτώσει ξανά οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν έχει έρθει η ώρα για κατάργηση του sms – Θέλουμε πλήρες άνοιγμα της αγοράς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ με ακόμα δύο άτομα – Έρευνες στο σπίτι του και κατάσχεση υπολογιστών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.