ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα – Παραμένει η προσωρινή διοίκηση

Η προσφυγή του Παναγιώτη Φασούλα στο Πρωτοδικείο απορρίφθηκε και η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ παραμένει ως έχει.
ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα – Παραμένει η προσωρινή διοίκηση

Η προσφυγή του Παναγιώτη Φασούλα στο Πρωτοδικείο απορρίφθηκε και η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ παραμένει ως έχει.

Η παράταξη Φασούλα ήθελε να οριστεί νέα προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ, ωστόσο η επιθυμία της δεν πραγματοποιήθηκε και για την ώρα δεν αλλάζει τίποτα στους διοικούντες της ομοσπονδίας.

Το σίριαλ των εκλογών της ΕΟΚ καλά κρατεί και στο τελευταίο επεισόδιο ο υποψήφιος πρόεδρος και παλαίμαχος σέντερ βρήκε «τοίχο» από το Πρωτοδικείο στην προσφυγή που κατέθεσε.

Ο Παναγιώτης Φασούλας ζητούσε να κηρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας του μπάσκετ, η οποία παραμένει στη θέση της.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηρακλής: Απάντηση στις καταγγελίες του Φώτη Γεωργαλά

Euro 2020: Μάχες για μια θέση στους «16» της διοργάνωσης

Γκάρεθ Μπέιλ: Πατρίδα είναι όπου αγαπάς και σ’ αγαπούν

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα – Παραμένει η προσωρινή διοίκηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.