ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη – Η ζημιά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας δείχνει ενδοοικογενειακή βία;

Το αν υπήρχε ή όχι ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι των του Μπάμπη και της Καρολάιν είναι κάτι που έχει απασχολήσει τις έρευνες.
Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη – Η ζημιά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας δείχνει ενδοοικογενειακή βία;

Γλυκά Νερά: Το αν υπήρχε ή όχι ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι των του Μπάμπη και της Καρολάιν είναι κάτι που έχει απασχολήσει τις έρευνες.

Γλυκά Νερά: Μια κατεστραμμένη πόρτα που βρήκαν οι Αρχές μετά τη δολοφονία της Καρολάιν δείχνει ότι πιθανότητα στο σπίτι αυτό υπήρχαν διάφορα περιστατικά βίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τον Νοέμβριο του 2020 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού, μετά από έναν καυγά (όπως επιβεβαίωσαν και γείτονες του ζευγαριού) με την άτυχη 20χρονη. Στη συνέχεια αυτή  η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο.

Πριν από 40 ημέρες όταν έγινε το φονικό οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι κλέφτες. Αυτή η πόρτα φυσικά δεν έσπασε από τους υποτιθέμενους δράστες. Έχει μάλιστα σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάτζο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κρύβει κάποια πράγματα από όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν η έρευνα για το ημερολόγιο είναι προσωπικό δεδομένο που πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Παραμένει ένα βασικό ερώτημα πως είναι δυνατόν να το είχε διαβάσει η αστυνομία και να μην είχε κινηθεί προς την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Είναι φανερό σαν αυτός ο άνθρωπος να είχε αποσύρει την αγάπη, το ενδιαφέρον του για την Καρολάιν. Από την επίδειξη υπεραγαπής είχαμε φτάσει σε έναν άνθρωπο που δεν κάνει αναφορά καν στην σύζυγό του.

Σχετικά με τον αν υπάρχει παρουσία τρίτου προσώπου, με άμεση ή έμμεση συμμετοχή. Ο έμπειρος συντάκτης τόνισε ότι πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή αλλά όχι με παρουσία στο σπίτι. Αν υπάρχει θα είναι ένα έμμεσο πρόσωπο που γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού. Αν υπάρχουν είναι άτομα από το στενό του περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Πρόταση εισηγητή για απαλλαγή Μελισσανίδη και πρόστιμο στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Survivor Σάκης Κατσούλης: Έβαλε βύσμα για να μπει στο παιχνίδι;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη – Η ζημιά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας δείχνει ενδοοικογενειακή βία;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.