ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος – Φωτιά: Μεγάλη η καταστροφή – Συνεχίζεται η προσπάθεια να ελεγχθεί

Πάρος: Συνεχίζεται να μαίνεται η πυρκαγιά σε έκταση στην περιοχή «Κώστος», ενώ το Πυροσβεστικό Σώμα ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις δυνάμεις.
Πάρος – Φωτιά: Μεγάλη η καταστροφή – Συνεχίζεται η προσπάθεια να ελεγχθεί

Πάρος: Συνεχίζεται να μαίνεται η πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή «Κώστος», ενώ το Πυροσβεστικό Σώμα ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις δυνάμεις του.

Πάρος: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Κώστος.

Όπως αναφέρει το parianostypos.gr παρότι για να τεθεί υπό έλεγχο επιχείρησαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, υδροφόρες και 2 αεροπλάνα με συνεχείς ρίψεις νερού, η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα.

Μάλιστα έχει περάσει την περιοχή του Χοιρόλακκα και το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, και αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς Λεύκες. Τη μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης, εκτός των άλλων μέσων, ενισχύει και πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Από νωρίς στον Θάλαμο Επιχειρήσεων βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και  Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς  και συντονίζει την επιχείρηση με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δείτε video από την πορεία της πυρκαγιάς

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Βραυρώνα, δεν απειλούνται σπίτια

ΠΑΟΚ: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Λούκας Τέιλορ!

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε τι απίθανο έκανε πρωταγωνίστρια της σειράς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάρος – Φωτιά: Μεγάλη η καταστροφή – Συνεχίζεται η προσπάθεια να ελεγχθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.