ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Λουτσέσκου τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ δεν τον σεβάστηκε – Ρίχνει χυλόπιτα ο Κρέσπο!

Ο Χοσέ Κρέσπο ετοιμάζεται να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου του ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως δεν είναι ανάλογη της προσφοράς του.
Ο Λουτσέσκου τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ δεν τον σεβάστηκε – Ρίχνει χυλόπιτα ο Κρέσπο!

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κρέσπο, όπως αποκάλυψε το Sportime και υπάρχει λόγος που το κάνει.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα αρνηθεί την πρόταση που του έγινε για συνέχιση της συνεργασίας, χρεώνοντας στον ΠΑΟΚ έλλειψη σεβασμού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Ραζβάν Λουτσέσκου εισηγήθηκε την παραμονή του μια και είναι asset για τα αποδυτήρια.

Αγωνιστικά τα 25-30 ματς είναι αρκετά. Το club μπορεί να σεβάστηκε την επιθυμία του κόουτς, αλλά στο email της πρότασης ΔΕΝ είχε το ανάλογο τακτ στον Χοσέ Κρέσπο: 350 χιλιάρικα (plus bonuses βάσει αγώνων).

Την ίδια στιγμή που στο τελευταίο του συμβόλαιο «τσιμπούσε» σχεδόν εφταψήφιο νούμερο. Γι αυτό, ο Ισπανός στόπερ μάζεψε μέχρι και τα… φώτα από το σπίτι του στην Σαλόνικα και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Δύσκολα να υπάρξει αλλαγή ρότας από τον ΠΑΟΚ, δύσκολα ο Κρέσπο να δώσει το «si». Προχωράμε…

Αθλητικές ειδήσεις

Στο νοσοκομείο λόγω… Πικέ η Σακίρα!

Πάει για βασικός στον Παναθηναϊκό ο Λοντίγκιν –Πιο κοντά στην έξοδο ο Διούδης – Τι παίζει με Μπρινιόλι!

Ο Άρης τα βρίσκει μπαστούνια με τους παίκτες της Ατλέτικο – Πού ευθύνεται ο Μπούργος!

Ούτε βήμα πίσω! Τρελά λεφτά ζητάει η Άλκμααρ για να παραχωρήσει τον Βαγγέλη Παυλίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λουτσέσκου τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ δεν τον σεβάστηκε – Ρίχνει χυλόπιτα ο Κρέσπο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…