ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για τον Παναθηναϊκό – Τι περιμένει από τον Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς

Το μόνο αρνητικό της επομένης της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα είναι η παρουσία του Μπερνάρ. Έχει δρόμο ακόμα ο Βραζιλιάνος.
Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για τον Παναθηναϊκό – Τι περιμένει από τον Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει να μετράει μονό κέρδη την επομένη της νίκης επί του ΠΑΟΚ. Και μόνο το 6Χ6 και η κορυφή στη βαθμολογία της Super League αρκεί. Βέβαια, πέρα από τα κέρδη υπάρχει και μία προσμονή. Αυτή της αγωνιστικής ανάτασης του Μπερνάρ. Την περιμένει, δεν τη βλέπει ως τώρα, ο Γιοβάνοβιτς.

Γίνεται να πεις κακή κουβέντα μετά το 6Χ6 που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και την εκτός έδρας νίκη στην Τούμπα; Κακή δεν είναι, αλλά εννοείται και γίνεται. Διότι, όλα ρόδινα δεν τα λες. Και στο «τριφύλλι» το ξέρουν πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ο Μπερνάρ δεν είναι ακόμα έτοιμος για ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και επιπέδου. Ακόμα κι αν μιλάμε για ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν βοήθησε και όλη η ομάδα του «τριφυλλιού» με την απόδοσή της δεν μπορούσε να βρει συμπαίκτη του σε καμία προσπάθεια. Ο Βραζιλιάνος είχε έρθει τραυματίας κι από ένα πρωτάθλημα που σε βγάζει από το ρυθμό σου, όπως αυτό των Εμιράτων. Θέλει τον χρόνο του, το έχουμε δει να συμβαίνει με πολλούς παίκτες.

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ναι μεν μπορεί να παίξει στα πλάγια, αλλά η καλή του θέση είναι στο «10». Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε πως δεν είχε και τον Κότσιρα πίσω του, αλλά του Σάντσες. Παρά την μέτρια προς κακή εμφάνιση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός γενικώς έχουν λόγους να χαίρονται και για τον Βραζιλιάνο.

Αρχικά για τη διάθεση που έδειξε ο άλλοτε μέσος της Έβερτον στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Και δευτερευόντως, για το πόσο καλύτερη θα είναι συνολικά η ομάδα όταν μπει για τα καλά στην εξίσωση και ο Μπερνάρ. Τότε, ο Παναθηναϊκός θα είναι όντως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Αθλητικές ειδήσεις

Ποιος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές για τον Παναθηναϊκό;

Ξέφυγε ο Πεδουλάκης κι αυτό δεν τον τιμά

Δείτε επίσης

Love Island: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Αυτό το προφίλ στο Instagram δεν έπρεπε να είναι ελεύθερο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για τον Παναθηναϊκό – Τι περιμένει από τον Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.