Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Πάτρα: Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να «επαναφέρουν» τον 6χρονο τραυματία

Βαγγέλης Λάσκαρης
Πάτρα: Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να «επαναφέρουν» τον 6χρονο τραυματία

Οι γιατροί στην Πάτρα, μετά από 48 ώρες που είχαν τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ, θα κάνουν σήμερα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν.

Στην Πάτρα οι γιατροί σήμερα θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τον 6χρονο, που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ.

Για να πάρουμε τα πράγμα από την αρχή, στην Πάτρα σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ συνέβη με έναν 6χρονο να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου βρίσκεται από την ώρα που χτύπησε, οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον «ξυπνήσουν», την σημερινή ημέρα.

Καθώς θα συμπληρωθεί το δεύτερο 24ωρο, από τότε που υπέστη, την σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Πιο συγκεκριμένα θα επιχειρήσουν να αναπτύξουν μια νευρολογική… δίοδο δίνοντας του κάποιες εντολές.

Οι επόμενες τους κινήσεις θα εξαρτηθούν, αν θα απαντήσει στα ερεθίσματα. Αν συμβεί αυτό, θα του κάνουν μία μαγνητική τομογραφία, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αξονικής βλάβης, ενώ ύστερα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Στην δυσάρεστη περίπτωση που διαπιστωθεί πως υπάρχει διάχυτη βλάβη, θα συνεχίσει να είναι διασωληνωμένος, αν και οι γιατροί παρουσιάζονται αισιόδοξοι.

Δημοφιλη Αρθρα