ΜΠΑΣΚΕΤ

Κικίλιας για Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε σε ευχαριστώ, ήσουν σκληρός αλλά δίκαιος» (pic)

Αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε ο Βασίλης Κικίλιας, με μια συγκινητική ανάρτηση του στα social media.
Κικίλιας για Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε σε ευχαριστώ, ήσουν σκληρός αλλά δίκαιος» (pic)

O Βασίλης Κικίλιας, με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, αποχαιρέτησε τον πρώην προπονητή του, Ντούσαν Ίβκοβιτς που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, σε μια είδηση που σόκαρε το μπάσκετ σε διεθνές επίπεδο.

Όπως έγραψε στο μήνυμα του, ο Υπουργός Τουρισμού, ο Ντούντα ήταν ένας σκληρός αλλά πάνω από όλα δίκαιος προπονητής και άνθρωπος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας:

«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο «Ντούντα».

«Με βάφτισε «Κικι» στον Πανιώνιο και «Γιατρέ» στην μπασκετική ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ αλλά κυρίως χιλιάδες μπασκετικές στιγμές, χαρές και λύπες.

Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να διεκδικώ με περηφάνια ότι μου αξίζει. Πάνω από όλα όμως με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να σέβομαι τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, να τους στηρίζω, να τους βοηθώ.

Με πίστεψε ο «Ντούντα» μπασκετικά αλλά με συμβούλευε πάντα, για τη ζωή, την ιατρική, την πολιτική.

Δάσκαλε σε ευχαριστώ!
Καλό ταξίδι…», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στην ανάρτησή του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας για Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε σε ευχαριστώ, ήσουν σκληρός αλλά δίκαιος» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.