Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα και προχώρησε στην προσαγωγή του οπαδού, όμως ο Χάρις δεν προχώρησε σε μήνυση. Δείτε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Απέμεναν περίπου 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα του Κολοσσού με τον Άρη, όμως ένα άσχημο συμβάν ήρθε να διαταράξει το κλίμα. Ο Ραμόν Χάρις έπειτα από μία άμυνα βρέθηκε πεσμένος μπροστά από την κερκίδα των φίλων του Άρη, όμως ένας εξ αυτών τον έφτυσε με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να βγει εκτός εαυτού και να πηδήξει στην κερκίδα. Τα… χειρότερα επετράπησαν χάρη στην εμπειρία του Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος άμεσα μπήκε και συγκράτησε τον συμπαίκτη του.

Ο Κολοσσός τη νίκη και… φεύγει για πλέι οφ

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του οπαδού που έφτυσε τον Χάρις, ενώ στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «2’59’’ πριν το τέλος του αγώνα ο Νο2 της ομάδας του Κολοσσού μετά από προσπάθειά του για κόψιμο αντιπάλου  βρέθηκε εκτός ορίων μπροστά στα προστατευτικά κάγκελα των φιλάθλων του Άρη. Ένας εξ’ αυτών τον έφτυσε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο παίκτης του Κολοσσού να πηδήξει τα κάγκελα και να βρεθεί στον χώρο των οπαδών του Άρη χωρίς να υπάρχει σωματική βία εκατέρωθεν. Με την παρέμβαση του Νο10(Γεωργαλλής) και των παραγόντων των δύο ομάδων το επεισόδιο έληξε. Ο παίκτης της Α ομάδας (Harris) αποβλήθηκε».

Τελικά, ο οπαδός του Άρη αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ο Χάρις προφανώς αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση. Οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου συνόδευσαν τον Αμερικανό στο αστυνομικό τμήμα κι εκεί ο Χάρις δεν αναγνώρισε τον οπαδό. Κάπως έτσι αφέθηκε ελεύθερος και το συμβάν θεωρείται λήξαν!