ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Αυτό είναι το παλάτι του Ερντογάν – Θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο!

Θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία με το νέο παλάτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη οικονομική κατάσταση.

Αυτό είναι το παλάτι του Ερντογάν - Θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία με το νέο παλάτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη οικονομική κατάσταση.

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το θέμα για το νέο παλάτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που σε αφήνει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Πρόκειται για μία τεράστια βίλα, με 300 δωμάτια, πισίνες και φυσικά ιδιωτική παραλία, με τις φωτογραφίες του να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η αντιπολίτευση πλέον έχει πάρει… φωτιά και έχει εξαπολύσει επίθεση, αφού η χώρα βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

«Αυτή είναι η εγκύκλιος εξοικονόμησης πόρων που δημοσίευσε ο Ερντογάν. Ένα νέο παλάτι! Βγάζει τέτοιες οδηγίες αλλά εξαιρεί τον εαυτό του», «Γίνει παράδειγμα για το λαό σου.

Έχει 13 αεροσκάφη, έχει στόλο με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα. Χάνουμε τα λογικά μας. Τα παιδιά στη χώρα πάνε να κοιμηθούνε πεινασμένα, κοιτάξτε το κέφι που έχει ο πρόεδρος», τόνισε ο Κιλιτσντάρογλου, πρόεδρος Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού.

Διαβάστε επίσης:

ΜΜΜ: Ανεστάλη η σημερινή στάση εργασίας- Κανονικά τα δρομολόγια

Survivor Σάκης: Έτσι θα βοηθήσω την Μαριαλένα – Τι υποσχέθηκε να κάνει για εκείνη

Pfizer – Moderna παρενέργειες: Σε αυτούς παρατηρούνται τα περισσότερα περιστατικά μυοκαρδίτιδας

Exit mobile version