ENGINE POWER

1η Ανάβαση Ιωαννίνων 8-9 Ιουλίου

Mετά το 27ο Ηπειρωτικό Ράλλυ το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ιωαννίνων ΕΛ.ΕΤ.Α διοργανώνει την 1η Ανάβαση Ιωαννίνων το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου.

Anapoliotakis-anavasi-ioanninon-ioannina-1 anabash-omae-eleta-motorsport
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με δυναμικό τρόπο κάνει επανεκκίνηση ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην περιοχή των Ιωαννίνων και δύο χρόνια μετά το 27ο   τον Ιούλιο του 2021, το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ιωαννίνων ΕΛ.ΕΤ.Α διοργανώνει την 1η Ανάβαση Ιωαννίνων το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου.

Η διαδρομή που έχει επιλεγεί και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, είναι αυτή των Λιγκιάδων, τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για λόγους που συνδέονται με την εγγύτητα στην πόλη των Ιωαννίνων και την προβολή της περιοχής, με δεδομένο πως οι Λιγκιάδες αποτελούν το «μπαλκόνι» των Ιωαννίνων. 1η Ανάβαση Ιωαννίνων το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου:  Στόχος της ΕΛ.ΕΤ.Α. είναι η ένταξη της ανάβασης στο καλεντάρι της ΟΜΑΕ τα επόμενα χρόνια, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τα οφέλη για την περιοχή, καθώς οι Αναβάσεις συγκεντρώνουν πολυάριθμους αγωνιζόμενους και θεατές.
1η Ανάβαση Ιωαννίνων το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου: Η διαδρομή μήκους 4 χλμ. θα ξεκινά από τη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων με τους Λιγκιάδες και θα τερματίζει λίγο πριν την κεντρική πλατεία της μαρτυρικής Κοινότητας, που θα γεμίσει από τους ήχους των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 8 Ιουλίου, θα διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές και την Κυριακή 9 Ιουλίου τα δύο σκέλη του αγώνα.
Μεγάλοι χορηγοί θα είναι το «Ι.ΚΤΕΟ AUTOTEST Βουνοπλαγιάς» και η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «PEUGEOT – CITY CARS ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», ενώ την 1η Ανάβαση Ιωαννίνων θα στηρίξουν η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ΕΛ.ΕΤ.Α., καθώς και η Τ.Κ Λιγκιάδων.

1η Ανάβαση Ιωαννίνων το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Μεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival
Formula 1: Στον «αέρα» το Grand Prix του Καναδά λόγω των δασικών πυρκαγιών στο Κεμπέκ
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωές
Τα αποτελέσματα του αγώνα της Ανάβασης Κύμης
WRC: 5 αξέχαστες στιγμές στο Wolf Power Stage στο Rally Italia της Σαρδηνίας
H CFMOTO & Mpratakos Drag Factory προχωράνε μαζί…
21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…
Οι συμμετοχές του FIM WSX World Supercross Championship
Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για το Isle of Man TT 2023
Exit mobile version