ENGINE POWER

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

F1 Υπόθεση Christian Horner: Ντόμινο εξελίξεων... Η έρευνα ανατέθηκε σε εξωτερικό δικηγόρο και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτής της εβδομάδας
F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

F1 Υπόθεση Christian Horner:  η «ετυμηγορία» την Παρασκευή

Η έρευνα που ανατέθηκε στον εξωτερικό δικηγόρο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτής της εβδομάδας

Η έρευνα ανατέθηκε σε εξωτερικό δικηγόρο

«Παραβατική συμπεριφορά- σεξουαλική παρενόχληση» . Αυτή είναι η κατηγορία που απαγγέλθηκε στον Κρίστιαν Χόρνερ , ο οποίος τέθηκε υπό έρευνα από τη Red Bull Αυστρίας μετά από όσα δήλωσε υπάλληλος που πιθανότατα ήταν γυναίκα. Η «βόμβα» στην ομάδα του Μίλτον Κέινς έσκασε την περασμένη εβδομάδα, αλλά παρέμεινε περιορισμένη στο επίπεδο της ανώτατης διοίκησης της Red Bull χωρίς να φτάσει σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής F1 στο Λονδίνο, το γεγονός ότι ο Κρίστιαν Χόρνερ είναι υπό έρευνα έγινε « δημόσια γνώση » ως αποτέλεσμα της αναφοράς που δημοσίευσε η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf , μια μη τυχαία συγκυρία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Έρικ Βαν Χάρεν. Η Red Bull έχει εμπιστευτεί την έρευνα σε έναν εξωτερικό δικηγόρο που θα πρέπει να διευκρινίσει τι συνέβη.

Ο Christian Horner κινδυνεύει σοβαρά να εγκαταλείψει τη θέση του αρχηγού της ομάδας που κατείχε σε όλη την ιστορία της Red Bull. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Auto Motor und Sport, η Παρασκευή θα είναι η ημέρα της «κρίσης» καθώς έχουν προγραμματιστεί ανακρίσεις των εμπλεκομένων. Εάν οι κατηγορίες επιβεβαιωνόντουσαν, θα ήταν αδύνατο για τον Horner να συνεχίσει τη σχέση εργασίας του με τη Red Bull, η οποία έχει ήδη προσδιορίσει τον σημερινό αθλητικό διευθυντή Jonathan Wheatley ως πιθανό διάδοχο.

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

F1 Υπόθεση Christian Horner: Από τη Γερμανία: Ζητήθηκε από τον Χόρνερ να παραιτηθεί, αυτός αρνήθηκε. Red Bull: «Ανάρμοστη συμπεριφορά»

Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας μετά από εικαζόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά προς έναν συνάδελφο

Horner-Red Bull, η σχέση κλονίζεται

Μετά τη συγκλονιστική μετακίνηση του Lewis Hamilton στη Ferrari, μια άλλη είδηση-βόμβα κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει τη Formula 1. Η θέση του Chris Horner ως επικεφαλής της ομάδας Red Bull είναι στην πραγματικότητα αντικείμενο έντονης συζήτησης αφού ο Βρετανός επικρίθηκε για κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά προς έναν υπάλληλο της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από τη γερμανική εφημερίδα Motorsport-Total και όπως επιβεβαιώνουν οι Times , αυτή η σοβαρή κατηγορία απαγγέλθηκε στον Horner το περασμένο Σαββατοκύριακο και μετά την καταγγελία της γυναίκας στα κεντρικά γραφεία στο Fuschl am See (Αυστρία) θα υπήρχε ήδη φάκελος με ενοχοποιητικό υλικό έτοιμο να πλαισιώσει τον Βρετανό. Το περιεχόμενο αυτών των δοκιμών θα ήταν τόσο καυτό που ο Χόρνερ θα κληθεί να παραιτηθεί από τη θέση του ως επικεφαλής της ομάδας της Red Bull .

Είναι πιθανό ο Χόρνερ, ως αρχική αντίδραση, να αρνήθηκε, αλλά η κατάσταση εξελίσσεται λεπτό προς λεπτό και μπορεί να επιδεινωθεί περαιτέρω τις επόμενες ώρες. Επίσης, επειδή οι παραδοχές φιλτράρονται από τη Red Bull σχετικά με συμπεριφορά που στα ιταλικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ως « παραβατική » που θα αφορούσε -σύμφωνα με την Bild- φωτογραφίες του Χόρνερ, που προφανώς εστάλησαν στον συνάδελφό του.

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

Η εσωτερική έρευνα

F1 Υπόθεση Christian Horner: Το σίγουρο είναι ότι η συμπεριφορά του Χόρνερ, για την οποία φυσικά ισχύει το τεκμήριο αθωότητας, αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Η ίδια η Red Bull το επιβεβαίωσε σε δήλωσή της : « Αφού έλαβε γνώση των πρόσφατων καταγγελιών, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα που ήδη βρισκόταν σε εξέλιξη και διεξάγεται από έναν εξειδικευμένο εξωτερικό δικηγόρο. Η Εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Θα ήταν ακατάλληλο να σχολιάσω περαιτέρω αυτή τη στιγμή .”

«Η δήλωση της Red Bull δείχνει ότι προτιμούν να χάσουν τον Χόρνερ παρά να το χάσουν»

Οι αναφορές για τη διασυνοριακή συμπεριφορά του Κρίστιαν Χόρνερ φαίνεται να προέρχονται από την εσωτερική διαμάχη εξουσίας εντός της Red Bull μεταξύ του Χέλμουτ Μάρκο και του Χόρνερ. Η εσωτερική διαμάχη για την εξουσία φαινόταν κατευνασμένη, αλλά ο Χόρνερ φαίνεται τώρα να φοβάται πραγματικά για τη δουλειά του.

Πίσω στο 2023, εμφανίστηκαν φήμες για μια σκληρή μάχη μεταξύ του Marko και του Horner. Ο Χόρνερ φέρεται να ήθελε να καταλάβει την εξουσία στη Red Bull Racing , σε βάρος του Μάρκο. Όλα τα μέρη διέψευσαν τις φήμες εκείνη την εποχή και το συμβόλαιο του Marko εξακολουθούσε να παρατείνεται από τη Red Bull GmbH, τη μητρική εταιρεία, μέχρι το 2026. Με αυτό, η αναταραχή φαινόταν να κατευναστεί.

Τη Δευτέρα, ωστόσο, κυκλοφόρησαν είδηση ​​από την F1 -Insider.com και την De Telegraaf ότι ο Horner βρισκόταν υπό εσωτερική έρευνα. Η μητρική εταιρεία της Red Bull έδωσε εκτενή δήλωση για το θέμα όταν αυτά τα μέσα ζήτησαν ένα σχόλιο. Σύμφωνα με την The Telegraph , αυτό είναι ένα σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με το ολλανδικό μέσο, ​​το γεγονός ότι η Red Bull βγήκε με μια δήλωση τόσο γρήγορα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση για τον Horner ότι οι άνθρωποι της Red Bull προτιμούν να τον χάσουν παρά να πλουτίσουν. Οι ισχυρισμοί θα αφορούν διασυνοριακή συμπεριφορά προς τουλάχιστον έναν υπάλληλο, η οποία, σύμφωνα με την Bild και άλλους, υποστηρίζεται από αρκετά στοιχεία.

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

Το αφεντικό της RED Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, είναι πολύ συνηθισμένο να κατευθύνεται σε προσωπικές κρίσεις.

F1 Υπόθεση Christian Horner: Το αφεντικό της F1, 50, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για «ελεγκτική συμπεριφορά» από μια γυναίκα συνάδελφο, έπεσε σε ρήξη με τους γονείς του αφού άφησε τη μητέρα του πρώτου του παιδιού και αρραβωνιάστηκε την Spice Girl Geri Halliwell , 51 ετών.

μαμά και ο μπαμπάς του δεν παρακολούθησαν τον πρωταγωνιστικό γάμο του ζευγαριού το 2015, φέρεται να ήταν αναστατωμένοι που άφησε τη σύντροφό του, Μπέβερλι Άλεν, επί 14 χρόνια.

Τελικά, όμως, ο Christian κατάφερε να τακτοποιήσει τα πράγματα τόσο με τον Beverley όσο και με τους γονείς του.

Το αμφιλεγόμενο αφεντικό της Red Bull έχει επίσης κωπηλατήσει με αντίπαλα αφεντικά της F1 – και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια συνεχιζόμενη κόντρα με τον αρχηγό αγώνων της Mercedes, Toto Wolff .

Προέρχεται από κατηγορίες ότι η Red Bull παραβίασε τους κανόνες του προϋπολογισμού και επωφελήθηκε από την κάμψη των κανόνων όταν ο οδηγός τους Max Verstappen κέρδισε τον Lewis Hamilton στο πρωτάθλημα F1 το 2021.

Ο Christian χρειάστηκε επίσης να ξεπεράσει την αποτυχία της καριέρας του ως οδηγός αγώνων, εγκαταλείποντας στα 25 του.

Το έκανε δανειζόμενος χρήματα και βάζοντας την ενέργειά του στη δημιουργία της δικής του ομάδας.

Το σκληρά εργαζόμενο αφεντικό της ομάδας λέγεται ότι δεν έχασε ούτε μια μέρα στην πίστα, ακόμη και για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Τώρα υπάρχουν φήμες για έναν αγώνα εξουσίας εντός της Red Bull, μια μάχη που θα μπορούσε να είναι η πιο σκληρή μέχρι τώρα για τον Christian.

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

Η αυστριακή εταιρεία έχει προσλάβει έναν ανεξάρτητο δικηγόρο για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς για «ανάρμοστη συμπεριφορά» από τον επικεφαλής της F1.

Ο πολυεκατομμυριούχος Christian έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και αναμένεται να παραμείνει ως προϊστάμενος όσο διεξάγεται η έρευνα.

Είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τον ρόλο του, αφού είχε πει κάποτε: «Ποτέ δεν αγωνίζομαι για κίνητρα. Το κίνητρο είναι κάτι που καίει μέσα μου.

«Νομίζω ότι η νίκη γίνεται εθιστική. Είναι ο φόβος της αποτυχίας που μας οδηγεί όλους στη Red Bull.

«Η Formula 1 είναι μια τόσο ανταγωνιστική επιχείρηση που δεν έχεις την πολυτέλεια να χάσεις ούτε ένα βήμα».

Οδηγημένα όνειρα

F1 Υπόθεση Christian Horner: Ο Christian, από το Leamington Spa στο Warwickshire, γεννήθηκε σε έναν κόσμο αυτοκινήτων, με τον πλούσιο πατέρα της Garry να έχει μια επιχείρηση που προμήθευε ανταλλακτικά σε κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Ένα από τα τρία αδέρφια, είχε ιδιωτική εκπαίδευση και έπαθε το σφάλμα των αγώνων αφού έπεισε τους γονείς του να του αγοράσουν ένα καρτ σε ηλικία 11 ετών.

Είπε: «Έφυγα από το σχολείο στα 18 μου, δεν πήγα στο πανεπιστήμιο, η εστίασή μου ήταν πολύ στους αγώνες και τη δημιουργία μιας καριέρας ως οδηγός».

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

Ο Christian στη βρετανική Formula 3 στο Silverstone το 1995Formula Renault.

Ανέβηκε στο γήπεδο στη Formula F3000, που θεωρείται το τελευταίο βήμα για να φτάσει στη Formula 1.

Αλλά όταν ο Juan Pablo Montoya, ο οποίος προχώρησε στη F1, τον πέρασε σε μια πολύ γρήγορη στροφή, ο Christian συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τη σωστή ψυχολογική νοοτροπία για το τολμηρό άθλημα.

Παραδέχτηκε: «Η δέσμευση που είχε, ήταν κάτι που ήξερα ότι το μυαλό και το πόδι μου απλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Αναγνώρισα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω αυτό το ρίσκο».

Το αφεντικό της ομάδας

Σε ηλικία 25 ετών σταμάτησε τους αγώνες και επικεντρώθηκε στο να διευθύνει την ομάδα Arden που είχε ήδη δημιουργήσει χρησιμοποιώντας δανεικά χρήματα.

Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι Arden χρηματοδοτήθηκαν μερικώς από τη ρωσική εταιρεία πετρελαίου Lukoil, της οποίας ο ολιγάρχης ιδρυτής βρίσκεται επί του παρόντος στη λίστα κυρώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου .

Η επιτυχία του στο Arden έπεισε τη Red Bull να τον κάνει τον νεότερο αρχηγό της ομάδας F1 τον Ιανουάριο του 2005, με τον Christian σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Αναγνώρισα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω αυτό το ρίσκο

Κρίστιαν Χόρνερ

Αποδείχθηκε δυναμικό και αφοσιωμένο αφεντικό.

Ο Christian υποσχέθηκε να πηδήξει σε μια πισίνα με ένα ακρωτήρι Superman όταν η ομάδα πέτυχε το πρώτο της βάθρο στη F1, και έκανε ακριβώς αυτό αφού το μονοθέσιο τερμάτισε στην πρώτη τριάδα στο Μονακό το 2006.

Τέσσερα χρόνια αργότερα η Red Bull κέρδισε τόσο το πρώτο της Πρωτάθλημα Κατασκευαστών F1 όσο και το πρωτάθλημα οδηγών, με έναν νεαρό Σεμπάστιαν Φέτελ να παίρνει τον τίτλο.

F1 Υπόθεση Christian Horner: Η οικογένεια πέφτει έξω

Στην οικιακή του ζωή τα πράγματα φαινόταν να έχουν τακτοποιηθεί, με τον Κρίστιαν να ζει σε μια έπαυλη στο Νορθάμπτονσαϊρ με την πρώην σύντροφό του, την πρώην σπιτονοικοκυρά της παμπ, Μπέβερλι Άλεν, η οποία είναι έξι χρόνια μεγαλύτερή του.

Ήταν πατριός των δύο παιδιών της Beverley, του Kieron, 35, και του Liam, 31, και το ζευγάρι ήθελε να αποκτήσει ένα δικό του παιδί.

Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα όταν η Μπέβερλι γέννησε την Ολίβια τον Οκτώβριο του 2013, αν και ο Κρίστιαν δεν μπορούσε να είναι εκεί για να δει την κόρη του να φτάνει επειδή ήταν με τη Red Bull στην Ιαπωνία .

Είπε τότε: «Πιστεύω ότι το να είσαι πατέρας θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση από το να διευθύνω μια ομάδα άνω των 500 ατόμων, αλλά ανυπομονώ».

Αλλά έξι μήνες αργότερα ο Christian χώρισε από τη Beverley μετά από 14 χρόνια μαζί.

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

Νομίζω ότι το να είσαι πατέρας θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση από το να διευθύνεις μια ομάδα με περισσότερα από 500 άτομα, αλλά ανυπομονώ

Κρίστιαν Χόρνερ

Λίγο αργότερα, τον Μάρτιο του 2014, έβγαινε με την Γκέρι και μέχρι τον Νοέμβριο το ζευγάρι ανακοίνωσε στην εφημερίδα The Times ότι αρραβωνιάστηκε.

Η Geri ήταν από καιρό θαυμαστής της F1 και γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής αγάπης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο αρραβώνας ανεμοστρόβιλος εξέπληξε πολλούς, γιατί ούτε η Geri, η οποία έχει μια κόρη τη Bluebell, τώρα 17 ετών, από μια πρώην σχέση, ούτε ο Christian είχαν προηγουμένως περπατήσει στο διάδρομο.

Δεν έγινε δεκτή από τους γονείς του Christian, Garry και Sara, οι οποίοι αρνήθηκαν να παρευρεθούν στον γάμο στο Woburn Abbey στο Bedfordshire τον Μάιο του 2015.

Πριν από το γάμο, ένα μέλος της οικογένειας είπε: «Μπορείτε να πείτε ότι οι γονείς του είναι απολύτως συντετριμμένοι. Δεν θα πάνε στο γάμο. Ανέφερε ένα στενό Μέλος Της Οικογένειας

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία από όσα γνωρίζουν οι άνθρωποι – να κάνει με την πρώην σύντροφό του».

Διαδικασία ανάρωσης

F1 Υπόθεση Christian Horner: Αλλά ο Κρίστιαν κατάφερε να θεραπεύσει το οικογενειακό ρήγμα με το να επανέλθει σε φιλικούς όρους με την Μπέβερλι.

Σε συνέντευξή του πέρυσι αποκάλυψε: «Έχω μια υπέροχη σχέση με την Μπέβερλι, και η Μπέβερλι τα πάει καλά με την Γκέρι, και η Γκέρι είναι υπέροχος με την Ολίβια και η Ολίβια έχει μια υπέροχη σχέση με τον Μόντι.

«Είναι απόλυτα αρμονικό».

Ο Μόντι είναι ο επτάχρονος γιος της Γκέρι και του Κρίστιαν. Το ζευγάρι ζει σε μια έπαυλη στο Oxfordshire με έναν στάβλο για 14 άλογα και η Geri είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος.

Είπε το 2015: «Μαγειρεύω γι ‘αυτόν, μου αρέσει να βλέπω ότι είναι χαρούμενος. Όταν πηγαίνω στους αγώνες της Formula 1, δεν ασχολούμαι με όλη τη γοητεία.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συναντούσα τον άντρα που ήξερα ότι θα ήμουν πάντα μαζί. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου μαζί του, μπορώ να αναπνεύσω. Δεν θέλω να χωρίσω ποτέ».

Προβλήματα μπροστά

F1 Υπόθεση Christian Horner: Αυτή η χαλαρή οικογενειακή ζωή έρχεται σε αντίθεση με τον αγχωτικό κόσμο της Formula 1.

Ο Christian, που λέγεται ότι αξίζει 41 εκατομμύρια λίρες, είναι γνωστό ότι ορκίζεται και έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει φιλικές σχέσεις με τον αντίπαλο Wolff.

Είπε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορείς να είσαι ο καλύτερος σύντροφος με τον ανταγωνιστή σου. Νομίζω ότι είναι ανέντιμο».

Όταν ο Φερστάπεν κέρδισε τον Χάμιλτον στο πρωτάθλημα της F1 το 2021, ξεστόμισε το «Mercedes f****d up».

Όλα φαίνονταν ρόδινα για τον Christian, ο οποίος βραβεύτηκε με CBE τον Δεκέμβριο και του τραγούδησαν οι φίλοι Gary Barlow , Sir Rod Stewart και Ronnie Wood στα 50α γενέθλιά του .

Η Red Bull Team του κυριάρχησε στο περσινό πρωτάθλημα F1 και είναι φαβορί για να κάνει το ίδιο φέτος.

f1-ipothesi-christian-horner-oli-i-zoi-tou-katarrei-1

Αλλά ο θάνατος του μέντορά του και συνιδρυτή της Red Bull, Dietrich Mateschitz, τον Οκτώβριο του 2022, φημολογείται ότι δημιούργησε έναν αγώνα εξουσίας .

Μετά τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου, η Red Bull συνέταξε νέο διοικητικό συμβούλιο για την επίβλεψη της επιχείρησης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της RB Leipzig Oliver Mintzlaff διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος.

Παρά το γεγονός ότι η Red Bull απολάμβανε την πιο επιτυχημένη σεζόν της στην ιστορία της F1 το 2023, υπήρξαν εικασίες για ρήξη μεταξύ του Horner και του Helmut Marko – του συμβούλου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Red Bull GmBH.

Οι φήμες έφτασαν στο σημείο να υποδηλώνουν ότι ο Χόρνερ ήταν αποφασισμένος να απαλλαγεί από τον Μάρκο, 80 ετών, από την ομάδα, αναφέρει η  Telegraph .

Ο πρώην επαγγελματίας οδηγός έχει επιβλέπει το πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών της Red Bull από το 2005 και ήταν η κινητήρια δύναμη που έφερε τον Verstappen στην ομάδα.

Αλλά οι εικασίες υποβαθμίστηκαν, με τον Χόρνερ απλώς να αναγνωρίζει ότι υπήρχε μια «μικρή διαφορά απόψεων» μεταξύ του ίδιου και του Μάρκο.

Η Red Bull ερευνά τώρα τους ισχυρισμούς για «ανάρμοστη συμπεριφορά» εναντίον του Christian, με την εσωτερική έρευνα να αφήνει τον Geri σε «πλημμύρες δακρύων» .

Στεκόταν στο πλευρό του συζύγου της χθες το βράδυ, λέγοντας στους φίλους της ότι δεν πιστεύει τα κουτσομπολιά που στροβιλίζονται εδώ και μέρες.

Η Red Bull εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Αφού ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα.

“Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτήν τη στιγμή.”

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!