ENGINE POWER

Moto2 : Ο Τζέικ Ντίξον ζήτησε συγγνώμη από τον Σελεστίνο Βιέττι για λάθος σύγκρουσης

Moto2 : Ο Τζέικ Ντίξον θα υποβληθεί σε περισσότερες δοκιμές στον ήδη τραυματισμένο ώμο του, αφού συνετρίβη βαριά από το Moto2 της Ταϊλάνδης

Dixon-Vietti-crash-Moto2-Thailand-sygkrousi-ptosi-sygnomi-buriram-thai-moto-gasgas-aspar
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Moto2: Ο Τζέικ Ντίξον ζήτησε συγγνώμη από τον Σελεστίνο Βιέττι για λάθος σύγκρουσης, για να υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις στον ώμο

Ο Jake DIxon θα υποβληθεί σε περισσότερες δοκιμές στον ήδη τραυματισμένο ώμο του, αφού συνετρίβη βαριά από το Moto2 της Ταϊλάνδης σε ένα περιστατικό που έπιασε και τον Celestino Vietti.

Το GasGas Aspar κουβαλούσε ήδη έναν οδυνηρό ώμο στο Buriram αφού έπεσε έξω από το επηρεασμένο από τις καιρικές συνθήκες αυστραλιανή Moto2 μια εβδομάδα νωρίτερα, αλλά δεν έκανε τη χάρη στον εαυτό του στην Ταϊλάνδη όταν έκρινε λάθος το φρενάρισμα του και χτύπησε στον Vietti νωρίς στον αγώνα.

Moto2: Κατεβαίνοντας βαριά στον ήδη επώδυνο ώμο του, ο Dixon – που ζήτησε συγγνώμη από τον Vietti και την ομάδα Fantic Racing – θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί σοβαρότερο τραυματισμό.

Moto2: Η ομάδα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά γιατί το στήσιμο της μοτοσυκλέτας είχε βελτιωθεί από τις κατατακτήριες. Ένιωθα καλά στον αγώνα, αλλά δυστυχώς, όταν έχω φρενάρει, δεν έχω αφήσει αρκετό χώρο με τον Vietti και έχουμε τρακάρει.

«Νόμιζα ότι μπορούσα να φρενάρω νωρίτερα, αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτόν και την ομάδα του. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου, γιατί κατάφεραν να ετοιμάσουν τη μοτοσυκλέτα για αγώνα».

Αν και ο Vietti συνέχισε μετά την επαφή του με τον Dixon, ο αγώνας του θα διαρκούσε μόλις δύο ακόμη στροφές όταν τράκαρε ο ίδιος το Fantic ποδήλατό του έξω από τον αγώνα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Exit mobile version