ENGINE POWER

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Superbike Ducati 2024: Οι εκπομπές του Barni Spark Ducati και του Petrucci's WorldSBK με χρώματα και στόχο θα είναι να κερδίσουμε το 2024
Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Superbike Ducati 2024: Οι πρώτες εικόνες του Panigale V4 R με το οποίο ο Petrucci θα βάλει στόχο την ηγεσία της «ανεξάρτητης» κατάταξης με την ομάδα του Μπέργκαμο

Πλήρης ομάδα

Δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο της σεζόν 2024 στην Αυστραλία, η Barni Racing ολοκλήρωσε επίσης την Ducati Panigale V4R της ως μέρος της εκδήλωσης «Dream Wheels» που πραγματοποιήθηκε στο Reggio Emilia. Η ομάδα δεν αποκάλυψε μόνο τη μοτοσυκλέτα που θα εμπιστευτεί στον Danilo Petrucci , πρώην αναβάτη MotoGP και φρέσκο ​​από την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Μπέργκαμο, αλλά και τη Ducati V2 του Yari Montella, ο οποίος έχει επίσης επιβεβαιωθεί εκ νέου στο πρωτάθλημα Supersport. Επιπλέον, η ομάδα εμφανίστηκε επίσης πλήρως με τους Michele Pirro και Edoardo Aquilano, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στο CIV. Ένα λιβεράκι που σε σχέση με αυτό της περσινής σεζόν δεν προσφέρει σπουδαίες καινοτομίες από αισθητικής άποψης, με μαύρο διάσπαρτο με κόκκινες ρίγες.

Superbike Ducati 2024: Το «Petrux» στοχεύει στην επιτυχία

Όσον αφορά την πραγματικότητα της Superbike, ο Petrucci κοιτάζει το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα με δύο συγκεκριμένους στόχους μετά τα τρία βάθρα που επιτεύχθηκαν πέρυσι. Εκτός από την επιθυμία να μπορέσει να δώσει στην ομάδα του την πρώτη επιτυχία σε αυτή τη σειρά, ο «Petrux» στοχεύει επίσης στην επιτυχία στον τίτλο της κατάταξης «Independent» : «Θέλαμε και οι δύο αυτήν την ανανέωση γιατί τόσο η ομάδα όσο και εγώ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι όπου επιτεύχθηκαν περισσότερα από ικανοποιητικά αποτελέσματα – σχολίασε – αν είμαστε ακόμα εδώ είναι επειδή θέλουμε περισσότερα . Το 2023 μας πήρε μισή σεζόν για να γίνουμε ανταγωνιστικοί, τώρα ξεκινάμε ξανά με διαφορετική επίγνωση από τον πρώτο αγώνα».

 

Superbike-Ducati 2024-Barni-Spar- Ducati-Petrucci's-WorldSBK-2024-sbk

Ένας στόχος που συμμερίζεται πλήρως και ο Marco Barnabò , Διευθυντής της Ομάδας της Barni: «Το 2024 θα είναι η δέκατη σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και όσοι επιλέγουν να μείνουν στο πλευρό μας δένονται επίσης λίγο με την Ducati – πρόσθεσε – θα ήταν ωραίο να γιορτάσουμε μαζί καλά αποτελέσματα, δεν μας λείπει τίποτα για να το κάνουμε : δουλέψαμε σκληρά όλο το χειμώνα με τους τεχνικούς μας συνεργάτες και είμαι σίγουρος ότι και οι αναβάτες έκαναν το ίδιο. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε όλα τα πρωταθλήματα . Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Ducati και όλους τους χορηγούς που μας επιτρέπουν να αγωνιστούμε σε υψηλά επίπεδα σε όλα τα μέτωπα».

Οι εκπομπές του Barni Spark Ducati και του Petrucci’s WorldSBK με χρώματα 2024

Superbike-Ducati 2024-Barni-Spar- Ducati-Petrucci's-WorldSBK-2024-sbk

Superbike Ducati 2024: Πόντιουμ το 2023, στόχος θα είναι να κερδίσουμε το 2024 – ο «Petrux» ετοιμάζεται για δεύτερη σεζόν με την ομάδα του Marco Barnabo

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM 2024 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και όσο πλησιάζουμε, τόσο περισσότερες ομάδες έχουμε μπροστά μας! Η Barni Spark Racing Team συνεχίζει με τον Danilo Petrucci για αυτή τη σεζόν και το #9 θα έχει μια οικεία ματιά σε αυτόν. Η μοτοσυκλέτα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με του 2023, με το άμεσα αναγνωρίσιμο μαύρο και κόκκινο της ομάδας να εμφανίζεται ξανά. Ρίξτε μια ματιά στη γκαλερί στην κορυφή για να εξοικειωθείτε με αυτό που σίγουρα θα είναι ένας συνδυασμός που θα προκαλέσει το βάθρο αυτή τη σεζόν.

Ducati της ομάδας Barni

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!