ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίτηση αναστολής από την Τηλέτυπος για το «μαύρο» στο MEGA

Αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης διακοπής του σήματος του Mega Channel, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Τηλέτυπος στο ΕΣΡ. Η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA ορίστηκε για αυτήν την Τρίτη, στη μία μετά το μεσημέρι και ενώ η Digea έχει ανακοινώσει από την Τετάρτη, ότι στις τρεις το πρωί της Κυριακής θα κατεβάσει το σήμα του τηλεοπτικού...
Αίτηση αναστολής από την Τηλέτυπος για το «μαύρο» στο MEGA

Αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης διακοπής του σήματος του Mega Channel, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Τηλέτυπος στο ΕΣΡ.

Η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA ορίστηκε για αυτήν την Τρίτη, στη μία μετά το μεσημέρι και ενώ η Digea έχει ανακοινώσει από την Τετάρτη, ότι στις τρεις το πρωί της Κυριακής θα κατεβάσει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Θυμίζουμε πως η DIGEA, ανακοίνωσε την ημέρα που θα ρίξει «μαύρο» στο MEGA. Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Mega

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αίτηση αναστολής από την Τηλέτυπος για το «μαύρο» στο MEGA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.