ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Αυξάνονται και οι χρεώσεις στα ταξί;

Η ακρίβεια φέρνει αυξήσεις ακόμα και στις χρεώσεις των ταξί και όχι άδικα!
Ακρίβεια: Αυξάνονται και οι χρεώσεις στα ταξί;

Καλεσμένος στο Open για να μιλήσει για την ακρίβεια, βρέθηκε ο Δημήτρης Καρατάκης, Μέλος Παν. Ομοσπονδίας Ταξί.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Καρατάκης αναφέρθηκε στα έξοδα που έχουν οι οδηγοί ταξί, που έχουν φτάσει στα ύψη.

Μίλησε λοιπόν για τη βενζίνη και το πετρέλαιο που απασχολεί καθημερινά ακόμα και τους απλούς πολίτες, ενώ τόνισε ότι πλέον τα πάντα είναι απλησίαστα.

Έκανε αναφορά στα ελαστικά που πρέπει να αλλάζουν οι οδηγοί, τα σέρβις των αυτοκινήτων που κάνουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα και σε όλα τα άλλα που πρέπει να γίνουν σε ένα ταξί.

Από κει και πέρα, έκανε λόγο και για μηδενική βοήθεια από την πλευρά της κυβέρνησης, αφού αυτά τα λίγα λεφτά που τους δίνει, θα είναι και για μικρό χρονικό διάστημα και στην ουσία αντισταθμίζονται από την ακρίβεια που έχει χτυπήσει την Ελλάδα.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι για να καλυφθούν όλα αυτά, θα πρέπει να αυξηθεί και το τιμολόγιο των ταξί, κάτι που για τους ίδιους τους οδηγούς ήταν τελευταία λύση, ωστόσο δε γίνεται αλλιώς.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καρατάκης:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακρίβεια: Αυξάνονται και οι χρεώσεις στα ταξί;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.