ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας: Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα για να αγωνιστούμε για το αύριο της κοινωνίας μας – Τους ενοχλεί η οικογένεια επειδή είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους

«Στην Δυτική Αθήνα, που τόσο υπέφερε και υποφέρει, η ζωή πολλών συμπολιτών μας θα ήταν αδύνατη χωρίς την στήριξη της οικογένειάς τους».
Ανδρέας Βορύλλας: Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα για να αγωνιστούμε για το αύριο της κοινωνίας μας – Τους ενοχλεί η οικογένεια επειδή είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους

Κάλεσμα στον κόσμο της εκλογική του περιφέρειας έκανε μέσα από το Sportime ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθήνας της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας.

Ο Ανδρέας Βορύλλας ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στις 15:00 στο Σύνταγμα, ώστε όπως είπε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αγώνα, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης «που στόχο έχουν να πλήξουν μία από τις τελευταίες γραμμές άμυνας της κοινωνίας» και να φτιάξουν ένα αύριο μονάδων.

«Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στις εκλογές να βρεθούν στο Σύνταγμα για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας ενάντια στα σχέδια διάβρωσης της κοινωνίας», είπε αρχικά ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Για εμάς στη ΝΙΚΗ η οικογένεια είναι ιερή, όμως θα ήθελα να απευθυνθώ στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας και να τους πω πως εκτός από ιερή, η οικογένεια είναι και μία από τις τελευταίες γραμμές άμυνας της κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Ανδρέας Βορύλλας: Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα για να αγωνιστούμε για το αύριο της κοινωνίας μας

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα, «στην εποχή των μνημονίων, την οποία ζούμε ακόμα, οι συμπολίτες μου πέρασαν χέρι – χέρι τη κρίση, επειδή οι ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί έσωσαν τα νοικοκυριά. Αυτή λοιπόν η οικογένεια ανέτρεψε και ανατρέπει στα σχέδια των πολυεθνικών να διαφεντεύουν τη ζωή μας».

«Στην Δυτική Αθήνα, που τόσο υπέφερε και υποφέρει, η ζωή πολλών συμπολιτών μας θα ήταν αδύνατη χωρίς την στήριξη της οικογένειάς τους, του πατέρα τους και της μητέρας τους, του παππού και της γιαγιάς. Γι αυτό λέω, δεν είναι θέμα πολιτικό και μόνο. Είναι θέμα κοινωνικό. Βέβαια, για εμάς στη ΝΙΚΗ είναι θέμα υπαρξιακό του έθνους μας και βαθιά θρησκευτικό», είπε.

«Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα για να αγωνιστούμε για το αύριο της κοινωνίας μας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Από αγρότες… κολίγοι – Ο έλεγχος της τροφικής αλυσίδας υπέρ συγκεκριμένων διατροφικών μοντέλων

Ανδρέας Βορύλλας: Το Σύνταγμα δίνει την δυνατότητα στη Βουλή για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τον γάμο ομοφύλων – Τι φοβούνται;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα για να αγωνιστούμε για το αύριο της κοινωνίας μας – Τους ενοχλεί η οικογένεια επειδή είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.