ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίπαρος – Δήμαρχος: «Δεν μας λένε πόσα κρούσματα έχουμε» (vid)

Για τα όσα περνάει η Πάρος και η Αντίπαρος, μίλησε στο OPEN TV ο δήμαρχος Αντιπάρου, όσον αφορά τη λήψη αυστηρότερων μέτρων. Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Φαρούπος ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζουν πόσα κρούσματα υπάρχουν στο νησί, ενώ μίλησε για «στοχοποίηση» των δύο νησιών. «Νομίζω ότι στοχοποιηθήκαμε η Πάρος και η Αντίπαρος, αφού τελικώς πήρανε μέτρα και...
Αντίπαρος – Δήμαρχος: «Δεν μας λένε πόσα κρούσματα έχουμε» (vid)

Για τα όσα περνάει η Πάρος και η Αντίπαρος, μίλησε στο OPEN TV ο δήμαρχος Αντιπάρου, όσον αφορά τη λήψη αυστηρότερων μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Φαρούπος ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζουν πόσα κρούσματα υπάρχουν στο νησί, ενώ μίλησε για «στοχοποίηση» των δύο νησιών.

«Νομίζω ότι στοχοποιηθήκαμε η Πάρος και η Αντίπαρος, αφού τελικώς πήρανε μέτρα και για άλλες περιφέρειες, όπως στην Κρήτη, την Αττική, τη Ρόδο. Τα κανάλια έπαιζαν ότι η Πάρος και η Αντίπαρος έχουν πρόβλημα. Εμείς είμαστε ασφαλή νησιά. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση επίσημη από τον ΕΟΔΥ, δεν ξέρουμε πόσα κρούσματα υπάρχουν», είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσπάθησε να μεταφέρει 19 αλλοδαπούς με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Όσον αφορά τους ελέγχους που γίνονται στα νησιά, ο Αναστάσιος Φαρούπος ανέφερε ότι είναι από τους πρώτους δήμους που είχαν προμηθευτεί με 300 μοριακά τεστ τελευταίες γενιάς, από κάποιες δωρεές που έγιναν, ωστόσο αυτά έχουν εξαντληθεί.

Τέλος, τόνισε ότι την τελευταία εβδομάδα είναι ένα μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα νησιά και διενεργεί τεστ, χωρίς όμως να γνωρίζουν τα αποτελέσματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντίπαρος – Δήμαρχος: «Δεν μας λένε πόσα κρούσματα έχουμε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.