ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με το ωράριο στα delivery και τα take away

Αλλαγές στα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων που λειτουργούν με take away φέρνει η απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τι θα ισχύσει με τα delivery.
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με το ωράριο στα delivery και τα take away

Αλλαγές στα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων που λειτουργούν με take away φέρνει η απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τα νέα μέτρα θα επιτρέπεται στα καταστήματα να λειτουργούν με take away υπηρεσίες έως τις 20.30, ενώ στα delivery δεν υπάρχει περιορισμός. Θα λειτουργούν, δηλαδή, αναλόγως με το ωράριο τους.

Αλώστε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως η έξοδος από το σπίτι, μετά τις 21:00, θα επιτρέπεται μόνο για εργασία, λόγους υγείας ή μικρή βόλτα με το κατοικίδιο και μόνο με αποστολή sms. Παράλληλα τις συγκεκριμένες ώρες δεν θα επιτρέπεται η σωματική άσκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Ανακοίνωση ΣΟΚ από τον Χαρδαλιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι κωδικοί SMS στο 13033 καταργούνται

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με το ωράριο στα delivery και τα take away», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.