×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τσιγγάνοι ήρθαν στα χέρια έξω από τράπεζα (vid)


Βαγγέλης Λάσκαρης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τσιγγάνοι ήρθαν στα χέρια έξω από τράπεζα (vid)


Διαπληκτισμοί μεταξύ Τσιγγάνων σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από τράπεζα στα Άνω Λιόσια.

Αφορμή αποτέλεσε η σειρά προτεραιότητας εισόδου στο κατάστημα έξω από το οποίο υπήρχε απίστευτος συνωστισμός χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Στο βίντεο που κατέγραψε περαστικός, φαίνονται πολλοί άνθρωποι να περιμένουν να μπουν στο κατάστημα μέσα για να εξυπηρετηθεί.

Όμως οι μεγάλες αναμονές λόγω των μέτρων ασφαλείας που τηρούν τα τραπεζικά καταστήματα εξαιτίας του κορονοϊού, αποτέλεσαν αφορμή να υπάρξουν προστριβές και διαπληκτισμοί στις ουρές που δημιουργήθηκαν από νωρίς το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Στο συγκεκριμένο κατάστημα περίπου 40 Τσιγγάνοι κόντεψαν να έρθουν στα χέρια για την σειρά προτεραιότητας εισόδου με αποτέλεσμα να παρέμβει αρχικά ο διευθυντής του υποκαταστήματος, προσπαθώντας μάταια να επιβάλει την τάξη.

Όταν είδε ότι οι εκκλήσεις του να αποσυμφορηθεί άμεσα η είσοδος δεν πιάνουν τόπο, κάλεσε την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν την εμφάνιση τους χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς όσοι στέκονται στην ουρά επέλεξαν να μην μετακινηθούν.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras