ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ατάκα Μπαλάσκα για τον ληστή αστυνομικό: «Είναι όμορφος, θα περάσει καλά στη φυλακή».

Ατάκα που θα συζητηθεί
Απίστευτη ατάκα Μπαλάσκα για τον ληστή αστυνομικό: «Είναι όμορφος, θα περάσει καλά στη φυλακή».

O Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για το το θέμα του ληστή αστυνομικού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αλλά και του ΣΚΑΪ.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., μάλιστα ξεστόμισε μία απίστευτη ατάκα σχετικά με το ζήτημα.

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχείρηση στη Μενάνδρου: Ψάχνουν τον δολοφόνο του 25χρονου Αφγανού

Μάλιστα, δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί ότι είναι όμορφος… «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή» είπε στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας με νόημα.

«Είναι σε μια υπηρεσία η οποία έχει συσταθεί μόνο και μόνο για να πιάνει ληστές και η οποία έχει χάσει κατά το παρελθόν δυο νεαρά παιδιά από καταδίωξη σε ληστές και αυτός έκανε δέκα ληστείες», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Τι μπορώ να πω; Να βρω μια γωνία να βαρέσω το κεφάλι μου να ανοίξει στα δυο; Είμαι τόσο εξοργισμένος και αηδιασμένος».

«Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε ότι είναι κατά τέτοιων πράξεων λέγοντας: «Η τακτική αυτή που ακολουθείται στις φυλακές είναι γεγονός. Για οποιονδήποτε βρώμικο και βρωμιάρη αστυνομικό μπαίνει στη φυλακή έχουμε επεισόδια, βιασμών και ξυλοδαρμών, τα κατακρίνουμε αλλά δυστυχώς συμβαίνει».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη ατάκα Μπαλάσκα για τον ληστή αστυνομικό: «Είναι όμορφος, θα περάσει καλά στη φυλακή».», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.